-->

D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan

Chord D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan || Kunci Gitar D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan || Lirik Lagu D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan
D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan
D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan
Intro : 
Am F G Am
Am F G E

Am            G
 jumuduling suryo katon ning angkoso..
Dm            Am
 keterak sumilire angin kang teko..
Dm              Am
 ngelingake tresnaku jaman semono..
F                E
 nggawe tatu loro sak jroning dodo..

Am              G
 rong taun kepungkur kowe nate janji..
Dm            Am
 bebarengan sesandingan tekan mati..
Dm              Am
 nanging tresno saikine uwis sirno..
F               E
 weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo..

Reff :
 C           Dm
 ning silancur.. atiku ajur..
 G          C
 mergo kowe.. uwis ora jujur..
 E                Am
  kembang melati.. ingkang anyekseni
   F    E     Am
 nalikane kowe ngucap janji..

Musik : 
Am F G E
Dm Am Dm E..

Am             G
 rong taun kepungkur kowe nate janji..
Dm            Am
 bebarengan sesandingan tekan mati..
Dm              Am
 nanging tresno saikine uwis sirno..
F                E
 weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo..

Reff :
 C            Dm
 ning silancur.. atiku ajur..
 G          C
 mergo kowe.. uwis ora jujur..
 E                Am
  kembang melati.. ingkang anyekseni
    F    E      Am
 nalikane kowe ngucap janji..

G
ning silancur atiku ajur
F
ning silancur atiku ajur
Dm
ning silancur atiku ajur
E
ning silancur atiku ajur..

Reff :
 C            Dm
 ning silancur.. atiku ajur..
 G          C
 mergo kowe.. uwis ora jujur..
 E                Am
  kembang melati.. ingkang anyekseni
    F    E       Am
 nalikane kowe ngucap janji..
    F    E       Am
 nalikane kowe ngucap janji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel