-->

Derradru - Sayang Ora (feat. Didik Budi & Cindy Cintya Dewi)

Chord Derradru - Sayang Ora (feat. Didik Budi & Cindy Cintya Dewi) || Kunci Gitar Derradru - Sayang Ora (feat. Didik Budi & Cindy Cintya Dewi) || Lirik Lagu Derradru - Sayang Ora (feat. Didik Budi & Cindy Cintya Dewi)
Derradru - Sayang Ora (feat. Didik Budi & Cindy Cintya Dewi)
Derradru - Sayang Ora (feat. Didik Budi & Cindy Cintya Dewi)
Intro : 
F G C..Dm G C..
F G Am..Dm G C..

      F      G        C
aku ngalah.. nek cen wes ra betah..
           Dm     G       C  
timbang nambai.. loro ning njero ati..
            F     G       Am
aku wes berjuang.. kowe malah ngilang..
             Dm    G     C
aku wes berkorban.. kowe ra tenanan..

       F   G       C
jujur wae.. omong terus terang..
              Dm      G     C
nek pancen nyatane.. ora due perasaan..
           F       G    Am
aku wes gemati.. kowe ora peduli..
           Dm   G      C  G
wes tak enteni.. kowe ora ngerti..

Reff :
      C               G
 jan jane kowe isih sayang opo ora..
      Am            Em
 wes ratau ngabari aku lewat WA..
     F             C
 nyatane saiki sikapmu uwes bedo..
       Dm            G
 mbok tulung ojo gawe aku loro..

      C               G
 jan jane kowe isih sayang opo ora..
      Am           Em
 wes ratau ngekei aku perhatian..
    F             C
 opo saiki uwes bosen karo aku..
       Dm            G
 mbok tulung ojo dolanan atiku..
         C C-G/B
 gawe loro aku..

Musik : 
Am Em F G C-G/B
Am Em F G..

      F      G        C
aku ngalah.. nek cen wes ra betah..
           Dm     G      C  
timbang nambai.. loro ning njero ati..
            F     G      Am
aku wes berjuang.. kowe malah ngilang..
             Dm    G     C
aku wes berkorban.. kowe ra tenanan..

       F   G        C
jujur wae.. omong terus terang..
              Dm      G    C
nek pancen nyatane.. ora due perasaan..
           F       G   Am
aku wes gemati.. kowe ora peduli..
           Dm   G      C G
wes tak enteni.. kowe ora ngerti..

Reff :
      C              G
 jan jane kowe isih sayang opo ora..
      Am            Em
 wes ratau ngabari aku lewat WA..
     F              C
 nyatane saiki sikapmu uwes bedo..
       Dm            G
 mbok tulung ojo gawe aku loro..

      C               G
 jan jane kowe isih sayang opo ora..
      Am           Em
 wes ratau ngekei aku perhatian..
    F              C
 opo saiki uwes bosen karo aku..
       Dm            G
 mbok tulung ojo dolanan atiku..
           F G       C
 gawe loro aku.. gawe loro aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel