-->

Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu

Chord Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu || Kunci Gitar Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu || Lirik Lagu Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu
Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu
Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu
Intro : 
Am F G Em
Am F G C

C              Am
aku isih kelingan dirimu..
     Dm               G
neng bandara iki tak terke lungamu..
 Em                  Am
pamit arep kerja nggo masa depanmu..
Dm          G
urip.. bareng karo aku..

  C                    Am
pancen wis telung tahun lawase..
Dm              G
aku ngilang ra ono kabare..
 Em                 Am
roso koyo ngopo bingunge atiku..
Dm          G    C
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
    F              G
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
        Em                 Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
     Dm            G
 neng bandara iki, biyen aku
           C
 ngeterke lungamu..

 F               G
 aku rumongso pengorbananmu..
     Em                 A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
    Dm          G      C
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Am 
 sedihing atiku..
 F
 kelingan sliramu..
 G         C
 aku pingin ketemu..

 Am
 itu bukan salahku..
  F
 juga bukan salahmu..
 G          C
 karna orang tuaku..

Musik : 
Am F G Em
Am F G C 

  C                    Am
pancen wis telung tahun lawase..
Dm              G
aku ngilang ra ono kabare..
 Em                 Am
roso koyo ngopo bingunge atiku..
Dm          G    C
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
    F              G
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
        Em                  Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
     Dm             G
 neng bandara iki, biyen aku
           C
 ngeterke lungamu..

 F               G
 aku rumongso pengorbananmu..
     Em                 A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
    Dm         G      C
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

    F               G
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
        Em                  Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
     Dm            G
 neng bandara iki biyen aku
           C
 ngeterke lungamu..

 F               G
 aku rumongso pengorbananmu..
     Em                 A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
    Dm         G      C
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Am 
 sedihing atiku..
 F
 kelingan sliramu..
 G         C
 aku pingin ketemu..

 Am
 itu bukan salahku..
  F
 juga bukan salahmu..
 G         C
 karna orang tuaku..

Outro : 
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel