f --> -->

Corazon - Ngremuk Ati

Chord || Kunci Gitar || Lirik Lagu
Intro : C F G C..

 C              -G    Am           -G
aku ngerti saiki kowe wis bedo tenan..
  F           G          C
bedo karo pas jaman awal barengan..
  E                   Am
sedihe atimu aku sing ono nggo kowe
        F        G        C
nanging opo kowe lali ceritane..

  C             -G       Am       -G
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   F            G            C
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   E
ngopo ngapusi aku
         Am
milih gandeng ro liyane..
    F            G       C
jaremu adewe wis cukup semene..

 E             Am
aku tresno kepati pati..
  E              Am
nanging kowe ngremuk ati..
        Dm            Dm-Em
opo tresnaku ning kowe
  F               G
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 C     G             Am
 a..ku sing berjuang tenan
          F
 dinggo kowe..
   G           C     G
 malah nyepelekke.. aku..

 C              F
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        Dm
 aku di larani.. (aku di larani..)
          F           G         C
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

Musik : F G Am..F G..

  C           G          Am
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   F            G            C
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   E
ngopo ngapusi aku
         Am
milih gandeng ro liyane..
    F            G       C
jaremu adewe wis cukup semene..

 E             Am
aku tresno kepati pati..
  E              Am
nanging kowe ngremuk ati..
        Dm
opo tresnaku ning kowe
  F               G
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 C     G             Am
 a..ku sing berjuang tenan
          F
 dinggo kowe..
   G           C     G
 malah nyepelekke.. aku..

 C              F
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        Dm
 aku di larani.. (aku di larani..)
          F           G         C  A
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

[Overtune]
 D     A             Bm
 a..ku sing berjuang tenan
          G
 dinggo kowe..
   A           D     A
 malah nyepelekke.. aku..

 D              G
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        Em
 aku di larani.. (aku di larani..)
          G           A         D A D
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel