f --> -->

Cak Kuntet - Lali Kahanan

Chord Cak Kuntet - Lali Kahanan || Kunci Gitar Cak Kuntet - Lali Kahanan || Lirik Lagu Cak Kuntet - Lali Kahanan
Cak Kuntet - Lali Kahanan
Cak Kuntet - Lali Kahanan
Intro : 
Am  F  Dm  E
Am  Dm  E  Am  E

Am            Am
 aku wes pancen ngakoni..
      Dm         Am
iki kabeh.. amergo sikapku..
                E
kowe ngadoh ko uripku..
         F         E
najan ngono.. iseh welas aku..

                 Am
nganti kapan aku ngene..
     Dm         Am
ora eleng.. lali kahanane..
               E
tak suwon enggalo bali..
       F
wes ra kuat..
             E   Am A
nggonku nyonggo lakon iki..

Reff:
              Dm
 aku wes ngakoni salah..
         Dm        Am
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                E
 aku wes pancen'e kleru..
      F          E
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

            Am
 aku ra iso ngapusi..
        Dm             Am
 amung kowe.. seng tetep nong ati..
               E
 ora bakal tak baleni..
        F       E   Am
 lali kahanan.. tumekaneng pati..

Musik : 
Am  Dm  Am..
E  F E Am  A

Reff:
              Dm
 aku wes ngakoni salah..
         Dm  -E    Am
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                E
 aku wes pancen'e kleru..
      F           E
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

                Am
nganti kapan aku ngene..
     Dm        Am
ora eleng.. lali kahanane..
               E
tak suwon enggalo bali..
       F
wes ra kuat..
             E   Am
nggonku nyonggo lakon iki..
               E
tak suwon enggalo bali..
       F
wes ra kuat..
            E    Am
nggonku nyonggo lakon iki..

Outro : 
Dm  E  Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel