-->

Brodin - Kudu Piye

Chord Brodin - Kudu Piye || Kunci Gitar Brodin - Kudu Piye || Lirik Lagu Brodin - Kudu Piye
Brodin - Kudu Piye
Brodin - Kudu Piye
Intro : 
Am Em F C -G
Am Em F G..

    C          G
ora dewe pancen ra dewe..
 Am           Em
kabeh yo melu ngerasakne
    F
ngerasakne kahanan
    C
sing koyo meng kene..
Dm         G
kudu neng omah wae..

       C             G
nyambut gawe kon nyambut gawe..
Am                 Em
ning omah wae soko ngendi bayarane..
   F
ra mengko anak bojo
    C
ra betah ngempet luwe..
 Dm  G     C
piye.. iki kudu piye..

Int. 
Am Em Am Em
F G..

Reff :
 Am
 iyo yen wong sing nompo
     Em
 gaji saben wulane..
  F            C  -G
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

 Am
 ora bakal bingung
         Em
 sing di pangan bendinane..
   F
 mergo mesti nompo
       G
 gajian saben wulane..

  Am
 nanging uwong sing ora ajeg
 Em
 penghasilane..
 F
 ora tegal sawah
              C
 sing mung pas pasan uripe..

   Am
 mesti bingung anggone
    Em
 iki piye carane..
  F          G
 piye.. iki kudu piye..
         C
 nyambung u..ripe..

Musik : 
Am Em F C -G
Am Em F G..

   C           G
ora dewe pancen ra dewe..
 Am            Em
kabeh yo melu ngerasakne
    F
ngerasakne kahanan
    C
sing koyo meng kene..
Dm          G
kudu neng omah wae..

       C             G
nyambut gawe kon nyambut gawe..
Am                 Em
ning omah wae soko ngendi bayarane..
  F
ra mengko anak bojo
    C
ra betah ngempet luwe..
 Dm  G     C
piye.. iki kudu piye..

Int. 
Am Em Am Em
F G..

Reff :
 Am
 iyo yen wong sing nompo
     Em
 gaji saben wulane..
  F             C  -G
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

 Am
 ora bakal bingung
         Em
 sing di pangan bendinane..
   F
 mergo mesti nompo
       G
 gajian saben wulane..

  Am
 nanging uwong sing ora ajeg
 Em
 penghasilane..
  F
 koyok dulur seniman
        C    G
 lan sak penunggalane..

   Am
 mesti bingung anggone
    Em
 iki piye carane..
  F          G
 piye.. iki kudu piye..
         C
 nyambung u..ripe..

Outro :
Dm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel