-->

Brodin - Dedel Duwel

Chord Brodin - Dedel Duwel || Kunci Gitar Brodin - Dedel Duwel || Lirik Lagu Brodin - Dedel Duwel
Brodin - Dedel Duwel
Brodin - Dedel Duwel
Intro : 
Am Dm Dm Am
Am Dm Dm Am
Am..Dm..E Am

      Am
wiwit dino iki ojo dilakoni
      Am         Dm
wiwit dino iki ojo dibaleni..
       Dm
dolanan dadu karo remi..
       E           Am  
seneng sobo cafe.. karo ntuli..

        Am
wis tak lakoni turu neng kuburan..
       Am        Dm
sampek dadi.. bolone setan..
        Dm
ngobong menyan nganti koyo wong edan..
     E                 Am
goro-goro.. kepengen dadi jutawan..

Int. 
G Am G Am
G Am G Am

Reff :
       Am
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
       Am       Dm
 nasibmu da..di dedel duwel
       Dm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
        E            Am
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

        Am
 ndilalah ker..saning Allah
      Am       Dm
 goro-goro.. kakean polah
      Dm  
 lali anak bojo lali.. ngomah
      E              Am
 ora sugih.. malah tambah bubrah..

Musik : 
Am Dm Dm Am
Am Dm Dm Am

      Am
wiwit dino iki ojo dilakoni
      Am         Dm
wiwit dino iki ojo dibaleni..
       Dm
dolanan dadu karo remi..
        E           Am  
seneng melbu cafe.. karo devi..

         Am
wis tak lakoni turu neng kuburan..
       Am        Dm
sampek dadi.. bolone setan..
        Dm
ngobong menyan nganti koyo wong edan..
     E                  Am
goro-goro.. kepengen dadi jutawan..

Int. 
G Am G Am
G Am G Am

Reff :
       Am
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
       Am        Dm
 nasibmu da..di dedel duwel
       Dm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
        E             Am
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

        Am
 ndilalah ker..saning Allah
      Am       Dm
 goro-goro.. kakean polah
     Dm  
 lali anak bojo lali.. ngomah
     E                Am
 ora sugih.. malah tambah bubrah..

       Am
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
       Am         Dm
 nasibmu da..di dedel duwel
       Dm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
       E             Am
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

       Am
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
       Am         Dm
 nasibmu da..di dedel duwel
       Dm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
       E              Am
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel