-->

Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) - Happy Asmara

Chord Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) - Happy Asmara || Kunci Gitar Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) - Happy Asmara || Lirik Lagu Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) - Happy Asmara
Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) - Happy Asmara
Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) - Happy Asmara
(Intro) 
Am C Dm E
Am C Dm E
F G Am

          Am
teles tatune ati..
      E         Am
seng mbiyen tau mbok gawe..
E                Am
 awakmu ngetok maneh..
        E          Am
neng nduwur tatu sing mbiyen..

A           Dm
 ra bakal dadi impianku..
G              C
 sing peteng ra tak angen angen
Am         Dm
 garinge banyu moto
              Am
ngelingi katresnanmu
          Dm E   E
saiki amung angenan..

              Am
aku sih panggah kelingan..
  E          Am
kenangan naliko mbiyen..
E              Am
 tresno sing wis kepatri..
    E         Am
tak simpen dadi kenangan..

A           Dm
 ra popo tak lakoni loro..
G         C
 ra popo aku nandang loro..
Am        Dm
 mugo'o kowe ngerti
        Am
aku ora setuju
             E
lungomu ninggalke aku
        Am
gawe loro atiku..

Dm
bener jare pujonggo
  C                E
selasih tak songko mayang-mayang
                  Am
tak songkone godong selodo
Dm                  C
wong ra seneng tak kiro tresno
               B
nanging aku ora kroso
             E
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Am         Dm
kenang kenangen aku sayang
      G              C
ngangeno awakku neng njero angenmu
         F
sing ninggalke aku
         Dm
nganti tekan seprene
        E
adoh ngoyak impen
                 A
seng durung mesti nyatane..

Am         Dm
raino yen udan deres teko
    G        C
ra iso nambani lorone ati
     F
tak angen tresnomu
        Dm
nggedek'ke rosoku
        E
ra nyongko tresnomu
        Am
mung angenan semu..

(Int.) 
Dm E F E
Dm  Am  F G Am..

Dm
bener jare pujonggo
  C                 E
selasih tak songko mayang-mayang
                  Am
tak songkone godong selodo
Dm                    C
wong ra seneng tak kiro tresno
               B
nanging aku ora kroso
            E
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Am          Dm
kenang kenangen aku sayang
      G              C
ngangeno awakku neng njero angenmu
        F
sing ninggalke aku
        Dm
nganti tekan seprene
        E
adoh ngoyak impen
               A
seng durung mesti nyatane..

Am          Dm
raino yen udan deres teko
    G         C
ra iso nambani lorone ati
     F
tak angen tresnomu
        Dm
nggedek'ke rosoku
        E
ra nyongko tresnomu
       Am
mung angenan semu..

Am          Dm
kenang kenangen aku sayang
      G               C
ngangeno awakku neng njero angenmu
       F
sing ninggalke aku
      Dm
nganti tekan seprene
      E
adoh ngoyak impen
              A
seng durung mesti nyatane..

Am         Dm
raino yen udan deres teko
    G         C
ra iso nambani lorone ati
     F
tak angen tresnomu
         Dm
nggedek'ke rosoku
         E
ra nyongko tresnomu
       Am
mung angenan semu..

(Outro) 
Dm E F E Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel