-->

Awwalu Adella Putri - Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh)

Chord Awwalu Adella Putri - Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) || Kunci Gitar Awwalu Adella Putri - Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh) || Lirik Lagu Awwalu Adella Putri - Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh)
Awwalu Adella Putri - Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh)
Awwalu Adella Putri - Ora Modal Janji (Cover Gopal Singh)
(Intro) 
C Fm C Fm
C Fm C Fm
Em Am Dm Fm G

C
wis suwe..
Fm             C
aku karo kowe mlaku bebarengan
Fm                 Em Am
nyawijining tresno bakal kelingan
Dm    D7    G
opo kui arti perjuangan..

C
nyatane..
  Fm             C
saiki kowe malah njaluk bubaran..
  Fm               Em  Am
medhot tresnoku opo wis ora sayang..
Dm    D7     G
opo iki akhir perjuangan..

   F        G
senajan loro ning ati
  E    Am
wis kepati pati
    Bb
aku ora bakal lali
     G
karo tumindakmu iki..

(Chorus)
          C     E      Am
sak kuat kuate urip iki tak lakoni..
  A     Dm    Em
remuk lan ajure ati iki
      F       G
bakal lali tak tambani
    C      E
mergo tresnoku suci
         Am    A
ora mung modal.. janji
      Dm      Em
terange langit lan bumi..
     Fm  G   C Fm C Fm
sing bakal nyekseni..

(Int.) 
Dm  Fm  C E Am A
Dm Fm G..

C
nyatane..
 Fm               C
saiki kowe malah njaluk bubaran..
 Fm               Em  Am
medhot tresnoku opo wis ora sayang..
Dm    D7    G
opo iki akhir perjuangan..

  F         G
senajan loro ning ati
  E    Am
wis kepati pati
    Bb
aku ora bakal lali
     G
karo tumindakmu iki..

(Chorus)
          C     E      Am
sak kuat kuate urip iki tak lakoni..
 A      Dm   Em
remuk lan ajure ati iki
      F       G
bakal mari tak tambani
      C     E
mergo tresnoku suci
         Am    A
ora mung modal.. janji
      Dm       Em F
terange langit lan bumi..

          C     E     Am
sak kuat kuate urip iki tak lakoni..
   A      Dm
senajan kowe minggat..
      Em     F      G
cidro iki bakal lali tak tambani
    C    E        Am     A
tresnoku iki.. ora mung modal.. janji
      Dm      Em F
terange langit lan bumi
     Fm  G   C
sing bakal nyekseni..
     Fm      C
sing bakal nyekseni..
     Fm      C
sing bakal nyekseni..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel