f --> -->

Arya Galih - Saksi Jayengrana

Chord Arya Galih - Saksi Jayengrana || Kunci Gitar Arya Galih - Saksi Jayengrana || Lirik Lagu Arya Galih - Saksi Jayengrana
Arya Galih - Saksi Jayengrana
Arya Galih - Saksi Jayengrana
(Intro) 
C D Em..
C D Em..

  G
kidunging katresnan..
D               Em
wanci raditya sare ing pertapane..
  C
kaya dene riris..
D                 Em
 senja kang ngusada tresna..

  G
kuthane pahlawan..
    D                Em
ing surabaya nulis.. sewu kenangan..
       C
tak sampekke kangenku..
D           Em
 lewat nada ing laguku..

        C
duh wong manis..
D                Em
tresnaku kepati, tinali ing ati..
      C
tan bisa den selaki..
D            Em
 slagamu ngrerujit ati..

(Chorus)
          G
kembanging wong kang kasmaran..
     D
lara branta jroning dada
        Em
kang tan atuk tamba..
          C
wus kapang sajroning nala..
D            Em
 marang sira dyah sulistya..

       G
wanci gemerlape lintang
      D
ing pendapa jayengrana
       Em
nggonku mapak tresna..
        C
nanging apa seng tak tampa..
D        Em
 koe nglarani atiku..

(Intro) 
C D Em..
C D Em..

(Chorus)
           G
kembanging wong kang kasmaran..
     D
lara branta jroning dada
         Em
kang tan atuk tamba..
           C
wus kapang sajroning nala..
D             Em
 marang sira dyah sulistya..

       G
wanci gemerlape lintang
       D
ing pendapa jayengrana
       Em
nggonku mapak tresna..
        C
nanging apa seng tak tampa..
D        Em
 koe nglarani atiku..

        C
nadyan aku mbok larani..
        D
nadyan aku mbok cidrani..
      Em
tresnaku suci..
       C
muga koe bagya mulya..
D         Em
 nadyan ora karo aku
       C
muga koe bagya mulya..
D         Em
 nadyan ora karo aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel