-->

Aribowoid x Gorat.id - Malioboro Ninggal Cerita

Chord Aribowoid x Gorat.id - Malioboro Ninggal Cerita || Kunci Gitar Aribowoid x Gorat.id - Malioboro Ninggal Cerita || Lirik Lagu Aribowoid x Gorat.id - Malioboro Ninggal Cerita
Aribowoid x Gorat.id - Malioboro Ninggal Cerita
Aribowoid x Gorat.id - Malioboro Ninggal Cerita
(Intro) 
Am  F  G  C E

Am             F
 rembulan ing wengi iki..
G            C      E
 ngelengake aku marang sliramu..
Am            F
 kabeh wis tak lakoni..
G               C   E
 dinggo bukti gedene tresnoku..

Am           F
 Malioboro sing dadi saksi..
C           E
 aku kesekso tekane saiki..
Am             F
 kowe tego lungo tanpo ngabari
C                E
 milih mlaku karo wong sing..
       E
tok tresnani..

(Chorus)
Am           F
 Malioboro ninggal roso tresno..
G              C      E
 cerito loro sing saiki tak roso..
Am                F
 nggawe loro ning njero ati iki..
G              G    Am
 lungamu ra bakal tak tangisi..

(Rapp)
Am                           F
 di tempat ini aku ketemu marang sliramu
                                G
jaremu mbiyen janji ra bakal ninggalke aku
                            C
larane ati nggawe aku ra iso opo-opo
                E
opo aku iki wis mbok anggep ora lilo

Am
 uwis tak iklaske, uwis tak pasrahke
F                            G
 awakmu sing marake loro tekane seprene
               G
Malioboro kang dadi saksi
              G
kabeh cerito, ben kabeh reti
        G
yen aku iki tau cidro..

(Int.) 
Am  F  G  C E
Am  F  G  C E

Am           F
 Malioboro sing dadi saksi..
C           E
 aku kesekso tekane saiki..
Am             F
 kowe tego lungo tanpo ngabari
C                E
 milih mlaku karo wong sing..
       E
tok tresnani..

(Chorus)
Am            F
 Malioboro ninggal roso tresno..
G              C      E
 cerito loro sing saiki tak roso..
Am                F
 nggawe loro ning njero ati iki..
G                G   Am
 lungamu ra bakal tak tangisi..

                F
Malioboro ninggal roso tresno..
G             C     E
 cerito loro sing saiki tak roso..
Am                F
 nggawe loro ning njero ati iki..
G               G   Am
 lungamu ra bakal tak tangisi..

             F
Malioboro kang dadi saksi
         G
kabeh cerito.. ben kabeh reti
G            Am
yen aku.. iki tau cidro..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel