-->

Arga Marvel - Getun Mburi

Chord Arga Marvel - Getun Mburi || Kunci Gitar Arga Marvel - Getun Mburi || Lirik Lagu Arga Marvel - Getun Mburi
Arga Marvel - Getun Mburi
Arga Marvel - Getun Mburi
Intro : 
F Em Dm C
F Em Dm G

C     Em
duh.. Gusti..
  F     G    Em
paringono aku kuat ati
     A     Dm G
nalikane dilarani..

C  Em       F
opo ra mbok pikirno
        G     Em A
aku sing uwis rekoso..
 Dm         G
nanging tambah loro..

Em       Am
 pengen tak tinggalno..
 Bb
nanging ora tego..
   G
kudune kowe kroso..

Reff :
 F  Em         Am    G  D
 iki.. ati sing wis siap mbok larani
    F          Em
 ra iso lali.. caramu nglarani..
   Dm     G
 tembus jero ati..

 F  Em         Am    G  D
 iki.. ati sing wis siap mbok larani..
      F              Em
 sorry wis ngerti.. wis ono bukti..
 F  G    C
 ojo getun mburi..

Musik : 
F Em F Em
F Em Dm G 
C G

C     Em
duh.. Gusti..
 F     G    Em
paringono aku kuat ati
     A     Dm G
nalikane dilarani..

C  Em      F
opo ra mbok pikirno
        G     Em A
aku sing uwis rekoso..
 Dm         G
nanging tambah loro..

Em       Am
 pengen tak tinggalno..
 Bb
nanging ora tego..
   G
kudune kowe kroso..

Reff :
 F  Em         Am    G  D
 iki.. ati sing wis siap mbok larani
    F          Em
 ra iso lali.. caramu nglarani..
   Dm     G
 tembus jero ati..

 F  Em         Am    G  D
 iki.. ati sing wis siap mbok larani..
      F             Em
 sorry wis ngerti.. wis ono bukti..
 F  G    F
 ojo getun mburi..

Outro : 
F Em F Am 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel