-->

Angkringan Bergoyang - Pilihan (ft Fitria Sativa)

Chord Angkringan Bergoyang - Pilihan (ft Fitria Sativa) || Kunci Gitar Angkringan Bergoyang - Pilihan (ft Fitria Sativa) || Lirik Lagu Angkringan Bergoyang - Pilihan (ft Fitria Sativa)
Angkringan Bergoyang - Pilihan (ft Fitria Sativa)
Angkringan Bergoyang - Pilihan (ft Fitria Sativa)
Intro : 
C G Am G
F D G..

C G     Am  G
 a..wale aku ro koe..
 F      Dm
iso gawe adem ayem
      G
seng tak rasake..
   C
perjuangan iki
      F
ojo tok sia siake..
    Dm           G
aku tulus tresno karo awakmu..

C  G      Am   G
 na..liko biyen bebarengan..
      F
nyawang sliramu
      Dm     G
tansah bungahing atiku..
     C
saben bengi..
         F
kelingan parasmu seng ayu..
     Dm           G
mung tansah gawe ademe ati..

Em   Am
 ora nyono..
         F
saiki koe lungo..
     Dm
gawe tatu ning uripku
      G
mergo pilihanmu..

Reff :
       C      G         Am G
 tak kuatke rosoku mung kanggo koe..
       F          G         C
 ben supoyo jejeg atiku seng kadung tatu..
         C      G       Am G
 tak ikhlaske koe mlaku karo de'e..
          F           G
 ning eling sayangku koe wes tak
    C
 perjuangke..

F  G             Em     Am 
 a..ku yo mung pingin weruh koe bahagia
   Dm     G      C
ikhlasno ra dadi pilihanku..
F  G     Em      Am  
 ya..kino koe iso tanpo awakku
   Dm         G    C
senadyan aku paham perjuanganmu..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..A..

Reff : (Overtune)
       D      A         Bm A
 tak kuatke rosoku mung kanggo koe..
       G          A        D
 ben supoyo jejeg atiku seng kadung tatu..
         D      A       Bm A
 tak ikhlaske koe mlaku karo de'e..
         G           A
 ning eling sayangku koe wes tak
    D
 perjuangke..

       D       A         Bm A
 tak kuatke rosoku mung kanggo koe..
 (kuat-kuatno atimu nggo aku..)
       G          A         D
 ben supoyo jejeg atiku seng kadung tatu..
 (lalekno kenangane awak dewe..)
         D      A       Bm A
 tak ikhlaske koe mlaku karo de'e..
 (ikhlasno atimu sepuranen aku..)
         G           A
 ning eling sayangku koe wes tak
 (ning eling sayangku koe wes tak)
    D
 perjuangke.. (perjuangke..)
          G           A
 ning eling sayangku koe wes tak
 (ning eling sayangku koe wes tak)
    D
 perjuangke.. (perjuangke..)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel