-->

Anggun Pramudita - Duwe Tah Using

Chord Anggun Pramudita - Duwe Tah Using || Kunci Gitar Anggun Pramudita - Duwe Tah Using || Lirik Lagu Anggun Pramudita - Duwe Tah Using
Anggun Pramudita - Duwe Tah Using
Anggun Pramudita - Duwe Tah Using
   Am     G
heeiye.. kari loro..
        Am   D    Em
duwe tah using.. roso rumongso..

(Intro) 
Am  G  Am D Em

Em  G     G       D
nong alas nggolet kayu nangka..
Em    Am    G     Em
nong.. kelir.. liwat kalipuro..
Em   G     G      D
kari lawas riko sing ono teko..
Am            G      Em
roso kwatir.. nong ati mesti ono..

Em   G    G       D
sing luput krentege bathin iki..
Em   Am    G      Am
rungu kabar gok riko wis laki..
G                    D
semendhal, semendhal rasane ati..
Em      Am      G      Em
hang sun welasi teko nggowo wohe ati..

(Chorus)
D    Am   D     Em
masiyo saiki riko wis laki..
D   Am     D    Em
welas isun angel di ilangi..

Em         Am
sak temene tatu bathin iki..
   G     D
nyawang.. riko..
              Em
wis nyandhing wong liyo..

Em            Am
tambah maning perih bathin iki
  G    D
noleh.. riko..
           Em
wis nggendong bayi..

   Am      G
heeiye.. kari loro..
         Am  D    Em
duwe tah using.. roso rumongso..

   Am     G
heeiye.. kari loro..
         Am  D    Em
duwe tah using.. roso rumongso..

(Int.) 
Em.. Em..
Em.. Em..

Em   G    G       D
sing luput krentege bathin iki..
Em   Am    G      Am
rungu kabar gok riko wis laki..
G                   D
semendhal, semendhal rasane ati..
Em       Am       G     Em
hang sun welasi teko nggowo wohe ati..

(Chorus)
D     Am  D     Em
masiyo saiki riko wis laki..
D    Am    D    Em
welas isun angel di ilangi..

Em       Am
sak temene tatu bathin iki..
   G    D
nyawang.. riko..
               Em
wis nyandhing wong liyo..

Em             Am
tambah maning perih bathin iki
  G    D
noleh.. riko..
           Em
wis nggendong bayi..

  Am      G
heeiye.. kari loro..
         Am  D    Em
duwe tah using.. roso rumongso..

  Am      G
heeiye.. kari loro..
         Am  D    Em
duwe tah using.. roso rumongso..

(Outro) 
Em..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel