-->

Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's)

Chord Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's) || Kunci Gitar Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's) || Lirik Lagu Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's)
Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's)
Anggun Pramudita - Aku Sayang Kowe (feat. Ader and Friend's)
Intro : 
C G F..
C G F..G..

C     G  
aku ra ngiro
Am    Em
nduweni kowe..
  F     C
padahal mbiyene
      Dm     G
sewates konco megawe..

      F      G
mergo wis kadung ati
   C G  Am
ora iso ngapusi..
  F         G
nutupi roso ning ati..

 C    G
jujur ati iki
  Am     Em
ora iso mblenjani
     F        C
mung kepingin kenal kowe
       Dm        G
sampek kegowo ning ngimpi..

   F       G
ibarate kembang ati
        C    G  Am
sing lagi kembang-kembange..
     F
bungah kebak werno
        G
yen sampek gelem nampani..

Reff :
  Am     Em
 aku sayang kowe..
     F       C
 aku tresno nang kowe..
 Am      F       G
 ojo nganti noleh nang liyane..

 Am     Em
 aku sayang kowe..
     F    C
 aku tresno kowe..
     Am      F
 genggemen sayang iki
        G        C 
 nganti tulus.. tekane pati..

Int. 
C G F..
ho oo oo..
C G F.. G..
ho oo oho.. oo..
C G Am Em
F C Dm G..

 C    G
jujur ati iki
  Am     Em
ora iso mblenjani
     F        C
mung kepingin kenal kowe
       Dm       G
sampek kegowo ning ngimpi..

  F        G
ibarate kembang ati
        C    G  Am
sing lagi kembang-kembange..
     F
bungah kebak werno
         G
yen sampek gelem nampani..

Reff :
 Am      Em
 aku sayang kowe..
    F        C
 aku tresno nang kowe..
 Am      F      G
 ojo nganti noleh nang liyane..

 Am     Em
 aku sayang kowe..
    F    C
 aku tresno kowe..
     Am      F
 genggemen sayang iki
        G        C
 nganti tulus.. tekane pati..

Musik : 
C G F..
ho oo oo..
C G F.. G..
ho oo oho.. oo..
C G Am Em
F C Dm G..

Reff :
 Am     Em
 aku sayang kowe..
    F        C
 aku tresno nang kowe..
 Am      F       G
 ojo nganti noleh nang liyane..

 Am     Em
 aku sayang kowe..
    F    C
 aku tresno kowe..
     Am     F
 genggemen sayang iki
       G
 nganti tulus....

 Am     Em
 aku sayang kowe..
    F       C
 aku tresno nang kowe..
 Am     F       G
 ojo nganti noleh nang liyane..

 Am     Em
 aku sayang kowe..
    F    C
 aku tresno kowe..
     Am      F
 genggemen sayang iki
        G        C
 nganti tulus.. tekane pati..

Outro :
C G F..
ho oo oo..
C G F.. G..
ho oo oho.. oo..
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel