-->

Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi

Chord Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi || Kunci Gitar Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi || Lirik Lagu Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi
Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi
Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..

  C
bunderan srandakan
       F
aku lan kowe kenanlan
 G           C
nalikane kae kowe lagi dewekan
 Am            Dm
atiku rasane seneng ora karuan
    G                    C  G
pikirku kowe durung duwe gandengan..

  C               F
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
     G                   C
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
 Am               Dm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
     G                     C
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

   F      G
aku wis iso nompo..
      Em     Am
kabeh dadi crito loro..
 Dm          G     C
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. 
Dm G C..

Reff :
         F     G
 ning jembatan.. anyar..
         Em     Am
 sing ngajari aku tetep tegar..
      Dm       G
 yowes rapopo yen kowe uwis 
      C
 milih lanang sing liyo..

       F       G
 ning kreteg lawas iki..
     Em      Am
 aku kudu ikhlas ati..
       Dm
 nompo kasunyatan
    G          C
 kelangan tanpo nduweni..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

  C              F
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
     G                   C
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
 Am               Dm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
     G                     C
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

   F      G
aku wis iso nompo..
      Em     Am
kabeh dadi crito loro..
 Dm           G     C
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. 
Dm G C..

Reff :
         F     G
 ning jembatan.. anyar..
         Em     Am
 sing ngajari aku tetep tegar..
      Dm       G
 yowes rapopo yen kowe uwis 
      C
 milih lanang sing liyo..

       F       G
 ning kreteg lawas iki..
     Em     Am
 aku kudu ikhlas ati..
       Dm
 nompo kasunyatan
    G          C
 kelangan tanpo nduweni..

         F     G
 ning jembatan.. anyar..
         Em     Am
 sing ngajari aku tetep tegar..
      Dm       G
 yowes rapopo yen kowe uwis 
      C
 milih lanang sing liyo..

       F       G
 ning kreteg lawas iki..
     Em     Am
 aku kudu ikhlas ati..
       Dm
 nompo kasunyatan
    G          C
 kelangan tanpo nduweni..

    F      G
 bunderan srandakan..
    Em      Am
 sing wis dadi saksi..
    Dm       G       C
 aku ro kowe rabakal dadi siji..
    F     G              C
 bunderan iki.. wis ngajari kuat ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel