-->

Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan

Chord Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan || Kunci Gitar Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan || Lirik Lagu Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan
Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan
Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan
Intro : 
C..

F
 lungguh neng kene 
    C
neng sandingku..
F
 neng ambang wates
    C
cahyane bengi lan awan..

F
 lungguh neng kene 
 C
karo aku..
F
 ojo sepaneng
      C
sing tenang pikiranmu..

       Dm
kowe ki cah lanang..
        G
sing kudune kuwat ngadepi
    Am
kenyataan..

               Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G              Am
 salah dalan kowe loro tenan..
         Dm
ojo gersah wae..
            G
ngersulo leda lede..
        C
mobal pikirane..

Reff :
                 F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                  Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
          Dm         G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
            C
 turumu kui miring..

F                C
 sejatine urip kuwi rabedo..
F             C
 kabeh podo kari sawang sinawang..

       Dm
kowe ki cah lanang..
        G
sing kudune kuwat ngadepi
   Am
kenyataan..

               Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G              Am
 salah dalan kowe loro tenan..
        Dm
ojo gersah wae..
           G
ngersulo leda lede..
       C
mobal pikirane..

Reff :
                 F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                  Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
          Dm        G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
           C
 turumu kui miring..

              Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G             Am
 salah dalan kowe loro tenan..
        Dm
ojo gersah wae..
           G
ngersulo leda lede..
        C
mobal pikirane..

Reff :
                 F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                  Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
          Dm        G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
           C
 turumu kui miring..

                 F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                  Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
          Dm        G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
           C
 turumu kui miring..
                 F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                  Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
          Dm        G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
           C
 turumu kui miring..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel