-->

Ader Negro - Keliwat Kangen

Chord Ader Negro - Keliwat Kangen || Kunci Gitar Ader Negro - Keliwat Kangen || Lirik Lagu Ader Negro - Keliwat Kangen
Ader Negro - Keliwat Kangen
Ader Negro - Keliwat Kangen
Intro : 
Am  F  G  Am
Am  F  G  Am
F G Am..
F G Am..

   Am
gedigi rasane wong nyonggo kangen..
      Am            Dm
raino bengi nong ati sing biso ayem..
       Dm
dinggo turu moto koyo sing gelem..
       E
mergo kangene yo wis keliwat kangen..

   Am
gedigi rasane wong adoh demenan..
    Am              Dm
ati bingung pikiran sing karuan..
     Dm
awak gering mergo sing kurang mangan..
         E           F  
kepingin nyanding urip keloronan..

Int. 
F  G    Am  
   ha aa.. ha haa..

Reff : 
   Am         G
 masiyo akeh kembang ring taman..
      G          Am
 mung siji riko kembang pilihan..
   Am        G
 masiyo akeh gudo ring dalan..
      G         Am
 mung siji riko dadi angenan..

Int. 
F G Am..
F G Am..

   Am
gedigi rasane wong nyonggo kangen..
      Am             Dm
raino bengi nong ati sing biso ayem..
       Dm
dinggo turu moto koyo sing gelem..
       E
mergo kangene yo wis keliwat kangen..

   Am
gedigi rasane wong adoh demenan..
    Am               Dm
ati bingung pikiran sing karuan..
     Dm
awak gering mergo sing kurang mangan..
         E         F  
kepingin nyanding urip keloronan..

Int. 
F  G   Am  
 ha aa.. ha haa..

Reff : 
   Am          G
 masiyo akeh kembang ring taman..
      G           Am
 mung siji riko kembang pilihan..
   Am        G
 masiyo akeh gudo ring dalan..
      G        Am
 mung siji riko dadi angenan..

Musik : 
F G Am..
F G Am..

Reff : 
   Am          G
 masiyo akeh kembang ring taman..
      G           Am
 mung siji riko kembang pilihan..
   Am        G
 masiyo akeh gudo ring dalan..
      G         Am
 mung siji riko dadi angenan..

Outro : 
F G Am..
F G Am..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel