-->

Abah Lala - Ngapuranen Aku

Chord Abah Lala - Ngapuranen Aku || Kunci Gitar Abah Lala - Ngapuranen Aku || Lirik Lagu Abah Lala - Ngapuranen Aku
Abah Lala - Ngapuranen Aku
Abah Lala - Ngapuranen Aku
Intro :
C Em F Fm G

   C
lali tansah kelingan 
       Em
yen lagi kasmaran
      F     Fm
ngempet roso tresno 
        C
jroning dodo..
    Dm
mergo kahanan 
       C-G/B Am
kang dadi a-la-ngan..
        F
ngendem roso tresno
            G
mung kanggo sliramu..

Int. 
F G

    C
tak jaluk mung ngapuro
     Em
ngapuranen aku..
    F         Fm       C
aku ngerti yen kowe karo wong liyo..
    Dm         C -G/B Am    
semono aku wes nduwe klu-ar-go..
        F                G   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe..

Reff :
      C          F
 ning ngarepku sumpah janji karo aku
   G         C
 trimo jujur senadyan kowe loro ati..
    Am             Dm
 yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
      F       G         C
 gede roso sayang mung kanggo sliramu..

  C              F
 angin wengi kang dadi saksi
   G           C
 melu krungu anggone ngucap janji
      Am               Dm
 mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
       F        G        C
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..

Musik : 
C G/B Am..
F Fm C..
Dm G Em Am
F G C..

    C
tak jaluk mung ngapuro
    Em
ngapuranen aku..
    F          Fm      C
aku ngerti yen kowe karo wong liyo..
   Dm          C -G/B Am    
semono aku wes nduwe klu-ar-go..
        F                G   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe..

Reff :
      C          F
 ning ngarepku sumpah janji karo aku
   G             C
 trimo jujur senadyan kowe loro ati..
    Am              Dm
 yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
      F      G         C
 gede roso sayang mung kanggo sliramu..

  C              F
 angin wengi kang dadi saksi
   G           C
 melu krungu anggone ngucap janji
      Am              Dm
 mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
        F       G         C
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..
        F       G         C
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel