f --> -->

Xaluna - Durung Iso Sengit

Chord Xaluna - Durung Iso Sengit || Kunci Gitar Xaluna - Durung Iso Sengit || Lirik Lagu Xaluna - Durung Iso Sengit
Xaluna - Durung Iso Sengit
Xaluna - Durung Iso Sengit
     C    G/B
lalekno.. ikhlasno..
Am    Em     F
aku disanding karo tresno
  C   Dm       G
liyo.. pilihane wong tuaku..

      C   G/B
nggoleko.. ganti..
Am        Em     F
tresno sing luwih suci teko
 C    Dm    G   C
aku kangmas.. aku pamit rabi..

Intro : 
F C Dm G C G

C    F  C
karepku udu wonge
C        F  G
sing ono ning u..ripmu
      F     G
wonge sing sesandingan
        C     Am
mbiyen aku sing berjuang
      Dm    G  C   F G
karep ati ra podo kasunyatan..

C     F  C
isih perih a..tiku
  C      F   G
naliko krungu pa..mitmu
  F    G
rabi ninggal aku
          Em  Am
sumingkir seko uripku
     Dm  G    C
ra kuat nyawang bahagiamu..

         F
menungso ngendi sing kuat
          C
ditinggal lungo ra sambat
 Dm G   C  F G
atiku wis tepat..

Reff :
  C         F
 aku.. durung iso sengit
            Dm            G
 senadyan ceritone wis tak gawe pait
 Em
 tresno ro kowe
            Am   A
 mung butuh wektu sedelo
           Dm     G    C  F G
 nglalekke kowe arep kapan ku iso..

            C      F
 tok anggep opo.. awakku iki 
         Dm         G
 pamit rabimu wingi mateni ati
          Em
 mbok pikir sedelo wae
        Am   A
 seko lamati susahe
            Dm    G     C
 nandur tresno aku ra ngunduh atine..

Musik : 
F C Dm G C
F G Em A
Dm G C G

          C
tak lilak-lilakne ati
nompo perih loro iki
  Dm
kelangan sliramu
mbusek kabeh kenanganmu
     G
jare restu wong tuo
dadi kenceng alasanmu
     C
dongaku nggo mulyane
senadyan tok remuk rosoku
  Am
rabi ro liyane
mblenjani sumpah janjine
   Dm
ngopo kok awakmu
ra genti merjuangke
 G
aku sing saiki
isuk wengi mbok kelingan
  C
jare tulus tresno
kok ora genti berjuang..

         F
menungso ngendi sing kuat
          C
ditinggal lungo ra sambat
 Dm G   C
atiku wis tepat..

Dm   G
uwisono anggonmu
  E   Am
karep karo aku
        Dm  E
ora mungkin aku iso
    Am      A     
bali nyanding tresnamu..

    Dm    G
aku manut wong tuo
         E    Am
ojo mbok anggep ku cidro
G   F
lakonono uripmu
      G
mugo ra nelongso..

Reff :
  C        F
 aku.. durung iso sengit
            Dm           G
 senadyan ceritone wis tak gawe pait
 Em
 tresno ro kowe
            Am   A
 mung butuh wektu sedelo
           Dm   G     C  G
 nglalekke kowe arep kapan ku iso..

            C      F
 tok anggep opo.. awakku iki 
         Dm        G
 pamit rabimu wingi mateni ati
         Em
 mbok pikir sepele
          Am   A
 setengah mati susahe
            Dm    G    C
 nandur tresno aku ra ngunduh atine..

      Em
 mbok pikir sepele
          Am
 setengah mati susahe
        Dm
 nandur tresno hoo..
 F    G      F   Fm G  C
  kowe malah ro liyane.. hu haaa..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel