f --> -->

Xaluna - Aku Mundur

Chord Xaluna - Aku Mundur || Kunci Gitar Xaluna - Aku Mundur || Lirik Lagu Xaluna - Aku Mundur
Xaluna - Aku Mundur
Xaluna - Aku Mundur
C           Dm
 kowe biyen tau janji
          F
tetep bareng bareng
G    C
ora ngapusi..

C           Dm 
 saiki ku mbok larani
      F
kabeh sumpahmu
   G     C G
wes ora kebukti..

Reff :
        C
 tinggalno aku yen
         Em
 saiki kowe wes ora tresno
         Dm
 kenanganku guangen ono
       F     G
 mimpi saben wengimu..

           C
 lintang seng nyritani
           Em
 neng atimu ono seng liyo
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F   G   C
 li..lakno.. aku..

C
 nibo tangi nresnani
              Dm
mergo tresno kadung suci
kok malah mbok bubrah
       G
saiki kowe polah
piye ora posesif
        C
aku mikir negatif
kau membagi hati
sumpah darlling ini sakit..

C
 mbok yo pangerten
             Dm
kelangan kui ra gampang
mesti nganggo kelingan
           G
karo kabeh kenangan
sorry aku lungo
           C
ku ngroso kowe bedo
wes dilalekke wae
           F  
kabeh wes raono guno..

F          G
 tulus suci tresnamu wes ilang
     C     Am
ora ono.. neng aku..
      F           G
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
        C
 tinggalno aku yen
         Em
 saiki kowe wes ora tresno
         Dm
 kenanganku guangen ono
       F     G
 mimpi saben wengimu..

           C
 lintang seng nyritani
           Em
 neng atimu ono seng liyo
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F   G   C
 li..lakno.. aku..

Musik : 
C  Em  Dm  F G
C  Em  Dm  F G C..

F          G
 tulus suci tresnamu wes ilang
     C     Am
ora ono.. neng aku..
      F           G
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
        C
 tinggalno aku yen
         Em
 saiki kowe wes ora tresno
         Dm
 kenanganku guangen ono
       F    G
 mimpi saben wengimu..

           C
 lintang seng nyritani
           Em
 neng atimu ono seng liyo
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F   G   C  G
 li..lakno.. aku..

         C
 terlalu jero loro seng wes mbok
   Em
 wenehke neng aku
        Dm
 tekan atimu mblenjanji
            F   G
 janji seng uwis ketali..

        C
 aku mundur gowo perih
          Em
 seng nyoto ngiris batinku
         Dm
 sayang aku pamit lungo..
 F   G   C
 li..lakno.. aku..

Outro : 
C-C-G-C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel