f --> -->

Woro Widowati - Angin Dalu

Chord Woro Widowati - Angin Dalu || Kunci Gitar Woro Widowati - Angin Dalu || Lirik Lagu Woro Widowati - Angin Dalu
Woro Widowati - Angin Dalu
Woro Widowati - Angin Dalu
Intro : 
F G Em Am
F G C..

               C
duwe ku mung roso tresno
               Em
duwe ku mung roso sayang
            F       G
nganti nyawaku ninggalke rogo
        F   G
rosoku ora ilang..

            C
tresno neng jero dodo
               Em
seng tak jaluk imbangono
       F      G
masio aku ra sugeh bondo
          C
moh yen digawe loro..

Reff :
       F    G
 sak pedote nafasku
        Em       Am
 mung kowe seng tak tunggu
       Dm
 ora ono liyane
         G
 seng neng atiku..

       F     G
 sak oncat e nyawaku
     Em     Am
 ora ngaleh tresnaku
       Dm
 ademe angin dalu
   G     C
 dadi saksi bisu..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

           C
tresno neng jero dodo
              Em
seng tak jaluk imbangono
       F        G
masio aku ra sugeh bondo
         C
moh yen digawe loro..

Reff :
       F    G
 sak pedote nafasku
        Em       Am
 mung kowe seng tak tunggu
       Dm
 ora ono liyane
         G
 seng neng atiku..

       F    G
 sak oncat e nyawaku
     Em     Am
 ora ngaleh tresnaku
       Dm
 ademe angin dalu
   G     C
 dadi saksi bisu..

       F    G
 sak pedote nafasku
        Em        Am
 mung kowe seng tak tunggu
       Dm
 ora ono liyane
         G
 seng neng atiku..

       F     G
 sak oncat e nyawaku
     Em      Am
 ora ngaleh tresnaku
       Dm
 ademe angin dalu
   G      C
 dadi saksi bisu..
       Dm
 ademe angin dalu
   G     C
 dadi saksi bisu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel