f --> -->

WKPkru - Isih Ono Roso

Chord WKPkru - Isih Ono Roso || Kunci Gitar WKPkru - Isih Ono Roso || Lirik Lagu WKPkru - Isih Ono Roso
WKPkru - Isih Ono Roso
WKPkru - Isih Ono Roso
Intro : 
F G Em A Dm G

    C    G
nglalekne awakmu
     Am   Em
kui ora gampang..
 F      C
aku wes berjuang
         Dm     G
kanggo kowe sing tak sayang..

    C     G
nganti tak rewangi
 Am
adus getih 
        F      G
nanging nyatane udu aku
          C  G
sing mbok pilih.. 

  C   G
manise esemmu
         Am  Em
kui mung ngapusi..
     F   C
mung kakean janji
           Dm    G
jebul neng mburi nglarani..

   C     Em     Am
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    F
aku ra trimo
      G         C C7
koe disanding wong liyo..

Reff :
             F
 nganti kapan ora ilang
 G      Em
  aku tetep sayang
 A            Dm
  marang kowe cah ayu dewe
          G         C   C7
 sing wis ngelarani atiku iki..

          F
 jujur ati ora lilo
 G     Em
  aku iseh tresno
 A         Dm
  senajan perih rasane ati
   G         C
 jenengmu ora keganti..

Musik : 
Dm Em F G C 
Dm Em F G C G 

  C    G
manise esemmu
         Am  Em
kui mung ngapusi..
     F   C
mung kakean janji
           Dm    G
jebul neng mburi nglarani..

   C     Em     Am   Em
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    F
aku ra trimo
      G         C  C7
koe disanding wong liyo..

Reff :
            F
 nganti kapan ora ilang
 G      Em
  aku tetep sayang
 A           Dm
  marang koe cah ayu dewe
          G        C   C7
 sing wis ngelarani atiku iki..

          F
 jujur ati ora lilo
 G     Em
  aku iseh tresno
 A          Dm
  senajan perih rasane ati
   G          C
 jenengmu ora keganti..
 A          Dm
  senajan perih rasane ati
   G         C
 jenengmu ora keganti..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close