f --> -->

Wisanggeni - Rumangsamu

Chord Wisanggeni - Rumangsamu || Kunci Gitar Wisanggeni - Rumangsamu || Lirik Lagu Wisanggeni - Rumangsamu
Wisanggeni - Rumangsamu
Wisanggeni - Rumangsamu
     C             Am
mati-matian aku.. merjuangne kowe..
  Dm                G
nangeng.. mung mbok anggep sepele..
  Em
kabeh seng tak lakoni
         Am
nggo nyenengne kowe
     Dm               G
tapi kowe seng ra tau nggatek'ke..

  C     G
nangeng opo wae..
  F        C
kabeh seng tak lakoni
     F    G     C
mung percuma lan sio-sio..

    F       G
aku berjuang nggo kowe
     F              G
kowe berjuang.. dinggo liyane..

Reff :
         C       Dm
 rumangsamu.. aku iki opo
      G                C
 aku ono.. seh mbok anggep ra ono
        Am
 yen pancen kowe..
            Dm
 ra biso nompo tresno iki
          G
 mbok tulong kondo
              C  G
 ben ra gawe loro ati..

         C             Dm
 aku ngerti.. tresno ra biso dipekso
            G           C
 neng ra ngene.. caramu gawe aku loro
          Am           Dm
 yen pancene.. iki wes dadi dalane
         G                  C  G
 percoyo wae.. Gusti mboten nate sare..

Musik : 
C Am Dm G

Reff :
         C      Dm
 rumangsamu.. aku iki opo
      G                C
 aku ono.. seh mbok anggep ra ono
         Am
 yen pancen kowe..
            Dm
 ra biso nompo tresno iki
          G
 mbok tulong kondo
             C  G
 ben ra gawe loro ati..

         C             Dm
 aku ngerti.. tresno ra biso dipekso
            G          C
 neng ra ngene.. caramu gawe aku loro
          Am           Dm
 yen pancene.. iki wes dadi dalane
         G                  C
 percoyo wae.. Gusti mboten nate sare..

  G    C        Dm
 (rumangsamu.. aku iki opo)
       G                 C
 (aku ono.. seh mbok anggep ra ono)
           Am          Dm
 (yen pancene.. iki wes dadi dalane)
          G                C
 (percoyo wae.. Gusti mboten nate sare..)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close