-->

Wani Muni - Bali Klaten

Chord Wani Muni - Bali Klaten || Kunci Gitar Wani Muni - Bali Klaten || Lirik Lagu Wani Muni - Bali Klaten
Wani Muni - Bali Klaten
Wani Muni - Bali Klaten
Intro : 
F G C G/B Am
Dm G F C

    C  C7-C
pie kabarmu
          F
sing tau nglarani aku
     -Em  Dm
tanpo roso salah
         G
kowe ninggal aku
          C  G
sing kebacut jeru..

     C
mergo kahanan 
          F
aku sing koyo ngene
        G
ati nggo dolanan
        G
mbok sia-siakke
           C
aku sing semingkir wae..

  Am         Em
kowe.. koyo uwit gedang
         Dm  G        C
nduwe jantung nanging tanpo ati
  Am          Em
sepre..ne tak gemateni
        F  Dm     G 
malah sai..ki ilang dalane..

Reff :
       F    G       C
 saiki wis.. bedo ganti crito
 Am   Dm   G         C
  kowe malah gandeng ro wong liyo
         F    G       C
 bali klaten.. kowe ngajak balen
 Am   Dm  G         C
  gawe tatu nanging wis kelalen..

Musik : 
F G C Am
Dm G C..
F G C Am
Dm G C..G..

     C
mergo kahanan 
         F
aku sing koyo ngene
        G
ati nggo dolanan
       G
mbok sia-siakke
           C
aku sing semingkir wae..

  Am         Em
kowe.. koyo uwit gedang
         Dm  G       C
nduwe jantung nanging tanpo ati
  Am         Em
sepre..ne tak gemateni
        F  Dm     G 
malah sai..ki ilang dalane..

Reff :
       F    G       C
 saiki wis.. bedo ganti crito
 Am   Dm    G        C
  kowe malah gandeng ro wong liyo
         F    G      C
 bali klaten.. kowe ngajak balen
 Am   Dm  G        C  D
  gawe tatu nanging wis kelalen..

(Overtune)
       G    A       D
 saiki wis.. bedo ganti crito
 Bm   Em   A          D
  kowe malah gandeng ro wong liyo
         G    A       D
 bali klaten.. kowe ngajak balen
 Bm   Em  A         D
  gawe tatu nanging wis kelalen..
      Em  A        G
 gawe tatu nanging wis kelalen..

Outro : 
G -A Bm C#m D..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel