Waljes Ft. Vera Wulan - Kudu Kuat Ati

Chord Waljes Ft. Vera Wulan - Kudu Kuat Ati || Kunci Gitar Waljes Ft. Vera Wulan - Kudu Kuat Ati || Lirik Lagu Waljes Ft. Vera Wulan - Kudu Kuat Ati
Waljes Ft. Vera Wulan - Kudu Kuat Ati
Waljes Ft. Vera Wulan - Kudu Kuat Ati
Intro : 
F G C..
F G C..

  C  G    Am
loro.. ati iki loro
Em   F
weruh awakmu 
C      G
karo wong liyo..
    C   G    Am
senajan.. ati iki loro
  Em      F
tetep kudu nerimo
  C       G
pasrah Sing Kuoso.

        Am             Em
tak terimo.. sejanan kowe lungo..
         F           C
milih bondo ketimbang tresno..
  Am      Em
kabeh.. tak lakoni..
    F               G
senajan netes eluh ning pipi..

Reff :
       F   G    C
 paringono.. aku kuat ati
           F   G
 senajan janji suci iki
      C
 tok blenjani..

  F    G
 aku.. percoyo..
    C   Am
 karma kuwi ono
  Dm    G       C
 aku lungo mergo kalah bondo..

        Am        Em
tak terimo.. sejanan kowe lungo..
         F           C
milih bondo ketimbang tresno..
  Am       Em
kabeh.. tak lakoni..
    F               G
senajan netes eluh ning pipi..

Reff :
       F   G     C
 paringono.. aku kuat ati
           F    G
 senajan janji suci iki
      C
 tok blenjani..

  F    G
 aku.. percoyo..
    C   Am
 karma kuwi ono
  Dm    G        C
 aku lungo mergo kalah bondo..

Musik : 
F G C..
F G C..

 F    G        C
(mas.. aku ninggal lungo..)
   F       G    C
(kowe.. kudu nerimo kahanane..)
  F   G       C       Am
(aku.. pingin.. nyanding ro liyane..)
   Dm    G          C
(mugo kowe.. gek oleh gantine..)

        Am         Em
tak terimo.. sejanan kowe lungo
         F          C
milih bondo ketimbang tresno..
  Am      Em
kabeh.. tak lakoni..
    F               G
senajan netes eluh ning pipi..

Reff End :
  F     G        C
 ( sing kuat sabar yo mas..)
  F   G     C
 ( kowe kudu bahagia..)
  F    G      C      Am
 ( ngelakoni urip iki tanpo aku..)
  Dm       G       C
 ( sing tak jaluk gede ngapuramu..)

 F   G      C     Am
  aku wis iso nompo kowe lungo
     Dm        G     C
 tak ikhlasno senajan ati loro
   Dm     G
 kowe.. uwis lungo..
       C
 karo wong liyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel