-->

Vita Alvia - Tau Tatu

Chord Vita Alvia - Tau Tatu || Kunci Gitar Vita Alvia - Tau Tatu || Lirik Lagu Vita Alvia - Tau Tatu
Vita Alvia - Tau Tatu
Vita Alvia - Tau Tatu
Intro : 
Am..F..Dm E Am..
Am..F..Dm E Am..

  Am
tatu hang bengen tau
            F
manggo nong atinisun
      Dm     E    Am
seperene perihe magih keroso..

    Am
iku hang gawe sun kuwatir
        Dm
bakal kebalen maning
     F     E
isun wedi.. dilarani..

  Am
paribasane riko
         F
kelaksan nyanding isun
      Dm         E    Am
dadio ulan hang biso madangi isun..

          Am
siji hang sun jaluk nyang riko
           Dm
janji sing arep ngeliyo
       G           E
mergo ati iki.. wis tau keloro..

Reff :
         F
 kadung mbesuk atinisun
 G
 wis riko duweni
       E         Am
 sun jaluk.. ojo riko larani..

         F
 kadung mbesuk atinisun
     G
 wis percoyo nyang riko
       E        Am
 sun jaluk.. ojo disio-sio..

          Dm
 mergane sak durunge
         G
 isun wis tau tatu
 E    Am
 wis tau tatu..

Musik : 
Am..

  Am
paribasane riko
         F
kelaksan nyanding isun
      Dm         E    Am
dadio ulan hang biso madangi isun..

          Am
siji hang sun jaluk nyang riko
           Dm
janji sing arep ngeliyo
       G            E
mergo ati iki.. wis tau keloro..

Reff :
         F
 kadung mbesuk atinisun
 G
 wis riko duweni
       E         Am
 sun jaluk.. ojo riko larani..

         F
 kadung mbesuk atinisun
     G
 wis percoyo nyang riko
       E        Am
 sun jaluk.. ojo disio-sio..

          Dm
 mergane sak durunge
         G
 isun wis tau tatu
 E   Am
 wis tau tatu..

         F
 kadung mbesuk atinisun
 G
 wis riko duweni
       E         Am
 sun jaluk.. ojo riko larani..

         F
 kadung mbesuk atinisun
     G
 wis percoyo nyang riko
       E         Am
 sun jaluk.. ojo disio-sio..

          Dm
 mergane sak durunge
         G
 isun wis tau tatu
 E   Am
 wis tau tatu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel