f --> -->

Vita Alvia - Sendenanku

Chord Vita Alvia - Sendenanku || Kunci Gitar Vita Alvia - Sendenanku || Lirik Lagu Vita Alvia - Sendenanku
Vita Alvia - Sendenanku
Vita Alvia - Sendenanku
(Intro) 
Am  Am  Dm  G  C E
Am  Am  Dm  G  Am

Am                Am
 remok atiku yen tanpo kowe..
                    Dm
ambruk rogoku ra enek sendenane..
    G
hampa hidupku..
          C      E
yen tanpo kowe neng sandingku..

F                       C
 bikin gelisah menjadi serba salah
                    G
seakan hidup ini tak bergairah
                 C     G
yen sampek nganti aku pisah..

(Chorus)
C
gede tresnoku
              G
marang sliramu ora ono ukure..
           Am
kowe ojo ngaleh-ngaleh
    F      G
tetepo.. dadi sendenanku..

C
ombak segoro
              G
ra iso ngukur gedine tresnoku..
       Am
yo marang sliramu
      F     G    C
sayangku.. pepujaning atiku..

(Int.) 
Am..
Am  Am  Dm  G  C E
Am  Am  Dm  G  Am

Am                Am
 remok atiku yen tanpo kowe..
                    Dm
ambruk rogoku ra enek sendenane..
    G
hampa hidupku..
          C       E
yen tanpo kowe neng sandingku..

F                       C
 bikin gelisah menjadi serba salah
                     G
seakan hidup ini tak bergairah
                 C     G
yen sampek nganti aku pisah..

(Chorus)
C
gede tresnoku
              G
marang sliramu ora ono ukure..
           Am
kowe ojo ngaleh-ngaleh
    F       G
tetepo.. dadi sendenanku..

C
ombak segoro
             G
ra iso ngukur gedine tresnoku..
       Am
yo marang sliramu
      F    G    C
sayangku.. pepujaning atiku..

C
gede tresnoku
              G
marang sliramu ora ono ukure..
          Am
kowe ojo ngaleh-ngaleh
    F      G
tetepo.. dadi sendenanku..

C
ombak segoro
            G
ra iso ngukur gedine tresnoku..
       Am
yo marang sliramu
      F    G    C
sayangku.. pepujaning atiku..

(Outro) 
C  G  Am F G C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel