-->

Utami Dewi Fortuna - Kahanan

Chord Utami Dewi Fortuna - Kahanan || Kunci Gitar Utami Dewi Fortuna - Kahanan || Lirik Lagu Utami Dewi Fortuna - Kahanan
Utami Dewi Fortuna - Kahanan
Utami Dewi Fortuna - Kahanan
(Intro) 
Am F G E
F G Am..

  Am         F
kahananku iki, yen tak umpamakke..
  G                  F      G
koyo cahyaning bulan kang kalingan mego..
       Am    Em
peteng koyo aneng luwung,
       F   Am
suwung sepi tan ono..
     G           F       G   Am
kang biso angluwari panandanging ati..

   Am
jerit tangis atiku
   F
tetes luh ing pipiku
  G               F    G
roso nelongso sliramu megatke tresno..
   Am        Em
ibarat kembang kang layu
   F      Am
tanpo kumbang asmoro..
 G             F
aku kang kebacut tresno kok
     G
tinggal lungo..

(Intro) 
Em F Em Am
Em F G Am

(Chorus)
    Am
nglangut ing wanci wengi
      Em
yen rino atiku nelongso
      G
putus talining janji
         F      E
kowe ninggal kembang tresno

  Am
loro laraning ati
       Em
nadyan loro aku nerimo
     G
sliramu cidro janji
         F   E
tego ninggal aku lungo..

(Intro) 
Am  F G Am

      Am
tak lilakke lungamu
       Em
nadyan abot jroning rasaku
  G
pepes woting atiku
        F     E
kesayat welat tresnamu

       Am
nadyan adoh dunungmu
        Em
ojo nganti nglalekke aku
  G
kenangan lan sliramu
       F    E
dadi memanik ing kalbu..

  Am      F
umpamane.. kowe bali..
   G        F
nambani laraning ati dek semono
    Am      F
tak enteni.. kowe bali..
  G            F
bebarengan nyambung tresno dek semono
Am G
hmm..

   Am
jerit tangis atiku
   F
tetes luh ing pipiku
  G             F     G
roso nelongso sliramu megatke tresno..
   Am       Em
ibarat kembang kang layu
   F      Am
tanpo kumbang asmoro..
 G             F
aku kang kebacut tresno kok
     G
tinggal lungo..

(Intro) 
Em F Em Am
Em F G Am..

(Chorus)
    Am
nglangut ing wanci wengi
      Em
yen rino atiku nelongso
      G
putus talining janji
         F       E
kowe ninggal kembang tresno

  Am
loro laraning ati
       Em
nadyan loro aku nerimo
     G
sliramu cidro janji
         F   E
tego ninggal aku lungo..

(Intro) 
Am  F G Am

      Am
tak lilakke lungamu
       Em
nadyan abot jroning rasaku
  G
pepes woting atiku
        F    E
kesayat welat tresnamu

       Am
nadyan adoh dunungmu
        Em
ojo nganti nglalekke aku
  G
kenangan lan sliramu
       F    E
dadi memanik ing kalbu..

  Am      F
umpamane.. kowe bali..
   G        F
nambani laraning ati dek semono
    Am      F
tak enteni.. kowe bali..
  G           F
bebarengan nyambung tresno dek semono
 Am
hmm..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel