-->

Ucup Klaten - Lambene Tonggo

Chord Ucup Klaten - Lambene Tonggo || Kunci Gitar Ucup Klaten - Lambene Tonggo || Lirik Lagu Ucup Klaten - Lambene Tonggo
Ucup Klaten - Lambene Tonggo
Ucup Klaten - Lambene Tonggo
Intro : 
Am..Dm..Dm..G C..
Am..Dm..Dm..G C..
Dm..Em..Am..

Am            Dm
neng ngarepku kowe apik tenan
          G         C
neng mburiku.. kowe rasan rasan..
Am           Dm
yen ketemu podo ngguya ngguyu
          G         C
neng mburiku.. lambemu mecucu..

    Dm        Dm
tonggo.. lambene tonggo..
        G      Em    Am
tutupen kupingmu sumpelono tahu..

Am
jare aku lewat ra tau luruh luruh
    Dm
padahal tak klakson etok etok ora weruh
       Dm
nek ra diluruhi mbengok karo misuh misuh
      G               C
yowes ngono kuwi cangkeme tonggo ncen rusuh
(hisss.. tutuke hek.. tutuke hek)

Am
elingo kowe mbiyen kesandung
aku sing nulung
Dm
memeanmu kudanan, aku yo sing nulung
Dm
diteri wewehan
wes ditompo jare durung
G
lung tulung ditulung
C
 lha kok kowe malah mentung..

Int. 
Dm..Em..Am..

Reff :
 Am
 mereka bilang pemalas
 Dm
 yen uripmu kere (yoben kere)
 G
 mereka bilang cah sombong
 Em
 yen kowe uwes sukses..

 Am
 mereka bilang cah royal
 Dm
 yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
 G
 urip pancen ngono terus
      Em        Am
 wong ra seneng rasah diurus..

#)
     Dm        Dm
 tonggo.. lambene tonggo..
         G    Em     Am
 rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

 Am
iki lho sek jenenge urip legi pait
      Dm
mergo duit okeh uwong sek do sengit
        Dm
kojah rono kojah rene jare aku medhit
    G          C
padahal aku iki blas ra nyekel duit..

   Am
glidik rono rene dikiro cah dolan
        Dm
padahal aku iki kerja golek mangan
        Dm
nguripi simbok, adik, kakak, karo ponakan
     G                  C
walahyung lha mbok kiro aku ki jaran?

Int. 
Dm..Em..Am..

Reff :
 Am
 mereka bilang pemalas
 Dm
 yen uripmu kere (yoben kere)
 G
 mereka bilang cah sombong
 Em
 yen kowe uwes sukses..

 Am
 mereka bilang cah royal
 Dm
 yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
 G
 urip pancen ngono terus
      Em        Am
 wong ra seneng rasah diurus..

#)
     Dm        Dm
 tonggo.. lambene tonggo..
         G      Em    Am
 tutupen kupingmu sumpelono tahu..
     Dm      Dm
 tonggo.. lambene tonggo..
         G    Em    Am
 rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel