Trio Macan - Kesekso Kangen

Chord Trio Macan - Kesekso Kangen || Kunci Gitar Trio Macan - Kesekso Kangen || Lirik Lagu Trio Macan - Kesekso Kangen
Trio Macan - Kesekso Kangen
Trio Macan - Kesekso Kangen
(Intro) 
C F C F C F C

G     C
sawangen awak ku iki..
F         C
 mugo kowe ngerteni..
F     C
 rasane ati iki..
Dm         G
 kesekso mergo kangen..

F     C
 ninggalke kowe..
F        G
 gawe atiku rindu..
        C   F G C
kangen sliramu..

      C
rangkulen aku..
F            C
 sandarno ning pundakku..
Dm           G
 loro sing wingi wingi..
F G        C  F G C
 mugo enggal mari..

(Chorus)
    F G         Em
tresno.. kowe sing nduweni..
A
 tak simpen tak dadekke
          Dm
kembang.. ning ati..
      G            C
mugo iso mekar.. lan mewangi..

 F G              Em
aku.. mung kangen ro sliramu..
A                 Dm
 kowe sing iso mbusak eluh iku
          G            C
kowe sing iso nambani roso kangenku..

(Int.) 
F G Em Am F G C
F G C

       C
rangkulen aku..
F             C
 sandarno ning pundakku..
Dm            G
 loro sing wingi wingi..
F G     C
 mugo enggal mari..

(Chorus)
    F G         Em
tresno.. kowe sing nduweni..
A
 tak simpen tak dadekke
          Dm
kembang.. ning ati..
      G             C
mugo iso mekar.. lan mewangi..

 F G              Em
aku.. mung kangen ro sliramu..
A                Dm
 kowe sing iso mbusak eluh iku
          G            C
kowe sing iso nambani roso kangenku..

  F G         Em
kowe.. ning endi papanmu..
A             Dm
 aku iseh setyo ngenteni
       G             C
balimu sesandingan karo awakku..

 F G          Em
aku.. iseh setyo karo janjiku
       A                Dm
ning kene.. aku iseh sayang sliramu
         G
tak jaluk sing sabar
           C
nunggu.. tekaku bali..

(Outro) 
F  G  C  F G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel