f --> -->

Syalut - Nggerus Ati

Chord Syalut - Nggerus Ati || Kunci Gitar Syalut - Nggerus Ati || Lirik Lagu Syalut - Nggerus Ati
Syalut - Nggerus Ati
Syalut - Nggerus Ati
Intro : 
C G Am D
F G C..

    C      F       C
tresno iki aku sing merjuangke
   F      G       C
mergo aku sing ngerteni kowe
  F       G
bola bali mbok larani
  Em      Am
nanging aku sih peduli
   Dm       G      C
mergo sayang ku mung kowe siji..

Int. 
F G

 C     F       C
aku sadar aku wis nglarani
  F       G        C
marang kowe sing uwis ngerteni
F      G
 pancen aku sing kleru
 Em      Am
omonganmu ra tak gugu
  Dm     G      C  C7
saikine wis nggerus atiku..

Reff :
 F   G     C
  sak ambane samudro
 F   G     C  C7
  sak jerone segoro..
 F     G     Em Am
  senadyan ati iki loro..
 Dm    G    C   C7
  nanging aku isih tresno..

 F   G      C
  sak ademe angin bengi
 F    G       C  C7
  sak beninge banyu mili..
 F      G         Em Am
  mung siji sing tak tresnani..
 Dm      G       C
  malah kowe sing gawe loro ati..

Musik : 
F G Am..
F G C..
F G E Am
Dm..G..

 C     F       C
aku sadar aku wis nglarani
  F       G       C
marang kowe sing uwis ngerteni
F      G
 pancen aku sing keleru
 Em     Am
omonganmu ra tak gugu
  Dm     G      C  C7
saikine wis nggerus atiku..

Reff :
 F   G     C
  sak ambane samudro
 F   G     C  C7
  sak jerone segoro..
 F      G     Em Am
  senadyan ati iki loro..
 Dm    G    C   C7
  nanging aku isih tresno..

 F   G      C
  sak ademe angin bengi
 F    G       C  C7
  sak beninge banyu mili..
 F      G         Em Am
  mung siji sing tak tresnani..
 Dm      G        C
  malah kowe sing gawe loro ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel