f --> -->

Syafa Inema - Sigarane Ati

Chord Syafa Inema - Sigarane Ati || Kunci Gitar Syafa Inema - Sigarane Ati || Lirik Lagu Syafa Inema - Sigarane Ati
Syafa Inema - Sigarane Ati
Syafa Inema - Sigarane Ati
     Am    Em
maturnuwun kang mas..
F      C
mboten mblenjani..
    Dm   G
sliramu njogo ati
      C
tekan sakniki..

Am     Em
mboten nggelani
  F    C
nopo nguciwani
    Dm      G
duh kang mas cah bagus
      C
pepujaning ati..

Intro : 
Am Em F C
Dm G C..
Am Em F C
Dm G C..

  C    G
sumilire angin dalu
      Am        Em
ngancani kangen marang sliramu
      F     C
masio durung biso ketemu
       Dm   G
tetepo njogo atiku..

C        G
lintang lan rembulan
      Am   Em
ing langit wengi iki
F    C
tansah kemerlipan
         Dm   G
ngancani ati kasmaran..

  F       G
maturnuwun kagem sedoyo
      C  G/B  Am
tresno lan setio niki
      Dm
bakal tak jogo
    G    C
nganti tekaning pati..

Reff :
      Am   Em
 maturnuwun kang mas
 F      C
 mboten mblenjani
      Dm   G
 sliramu njogo ati 
       C
 tekan sakniki..

 Am     Em
 mboten nggelani
   F    C
 nopo nguciwani
     Dm      G
 duh kang mas cah bagus
       C
 pepujaning ati..

      Dm   G
 mugi Gusti maringi
      C   G/B Am
 restu marang dongaku
      Dm
 sliramu dadi
   G    C  E
 sigaraning atiku..

Musik : 
Am Em F C
Dm G C..
Am Em F C
Dm G C..

C        G
lintang lan rembulan
      Am    Em
ing langit wengi iki
F    C
tansah kemerlipan
         Dm   G
ngancani ati kasmaran..

  F       G
maturnuwun kagem sedoyo
      C   G/B Am
tresno lan setio niki
      Dm
bakal tak jogo
    G     C
nganti tekaning pati..

Reff :
      Am   Em
 maturnuwun kang mas
 F      C
 mboten mblenjani
      Dm   G
 sliramu njogo ati 
       C
 tekan sakniki..

 Am    Em
 mboten nggelani
   F   C
 nopo nguciwani
     Dm       G
 duh kang mas cah bagus
       C
 pepujaning ati..

      Dm   G
 mugi Gusti maringi
      C  G/B Am
 restu marang dongaku
      Dm
 sliramu dadi
   G    C  E
 sigaraning atiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel