f --> -->

Syafa Inema - Janji Jiwa

Chord Syafa Inema - Janji Jiwa || Kunci Gitar Syafa Inema - Janji Jiwa || Lirik Lagu Syafa Inema - Janji Jiwa
Syafa Inema - Janji Jiwa
Syafa Inema - Janji Jiwa
Intro :  
G D Em D
G D Em D
G D Em D
G D Em D

D       G
gedene roso tresnoku
  A          D
luweh gedene roso tresnamu
    D              G
tresno ora nyawang bondo lan dunyo
    A          D
tresno jalaran soko kulino..
 
       Em      D
aku janji rabakal ngelio
         Em       D
tresno suciku bakal tak jogo
     Em         D
aduh sayang aku kangen kowe
       Em          D
adoh kowe pas lagi kangen kangene..

Int. 
G A D..

Reff :
         G               D
 kerlipe lintang tak titipne kangenku
          Em         D
 sawangen aku kang dilanda rindu
         G            D
 cahyane mbulan kancanono wengiku
           Em       D
 tulung sampekno salam kangenku..

          G      D
 sawangen kae langite mendung
        Em        D
 adoh kowe atiku keroso bingung
         G
 kan ku pastikan
              D
 dirimu yang slalu kusayang
         Em         D
 janji jiwaku takkan terlupakan..

Int. 
G D Em D
G D Em D

D       G
gedene roso tresnoku
  A          D
luweh gedene roso tresnamu
    D              G
tresno ora nyawang bondo lan dunyo
    A           D
tresno jalaran soko kulino..
 
       Em       D
aku janji rabakal ngelio
         Em      D
tresno suciku bakal tak jogo
     Em          D
aduh sayang aku kangen kowe
       Em          D
adoh kowe pas lagi kangen kangene..

Int. 
G A D..

Reff :
         G               D
 kerlipe lintang tak titipne kangenku
          Em          D
 sawangen aku kang dilanda rindu
         G            D
 cahyane mbulan kancanono wengiku
           Em       D
 tulung sampekno salam kangenku..

          G       D
 sawangen kae langite mendung
        Em         D
 adoh kowe atiku keroso bingung
         G
 kan ku pastikan
              D
 dirimu yang slalu kusayang
         Em          D
 janji jiwaku takkan terlupakan..

Musik : 
G D Em D
G D Em D

Reff :
         G               D
 kerlipe lintang tak titipne kangenku
          Em         D
 sawangen aku kang dilanda rindu
         G             D
 cahyane mbulan kancanono wengiku
           Em       D
 tulung sampekno salam kangenku..

          G      D
 sawangen kae langite mendung
        Em        D
 adoh kowe atiku keroso bingung
         G
 kan ku pastikan
              D
 dirimu yang slalu kusayang
         Em         D
 janji jiwaku takkan terlupakan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close