f --> -->

Staso Prasetyo - Ikhlas Ati

Chord Staso Prasetyo - Ikhlas Ati || Kunci Gitar Staso Prasetyo - Ikhlas Ati || Lirik Lagu Staso Prasetyo - Ikhlas Ati
Staso Prasetyo - Ikhlas Ati
Staso Prasetyo - Ikhlas Ati
Intro : 
F C F G

C        Em
dek.. aku kudu piye..
  Am        Em
malah koyo ngene dadine
   F       Fm
ra ono kabare, aku mbok lalekne
         E
malah krungu karo liyane..

C         Em
dek.. ra mesakno aku..
     Am            Em
sing berjuang mung kanggo kowe
 F        Fm
opo ora eling, mbiyen janjine
      E
ora bakal ninggalke..

        Am
mending aku pasrah..
G   F
aku pasrah..
   G      C
mending aku pasrah..

Reff :
     -G/B  Am                 Dm
 ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
       G                   C     E
 opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Am                 Dm
 jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
          G               C
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   E
 pepujaning ati
      Am
 kowe sing tak tresnani
             F     G     C
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Musik : 
Am Em F G
F C Bb G 
C -F E -G

C          Em
dek.. ra mesakno aku..
     Am            Em
sing berjuang mung kanggo kowe
 F      Fm
opo ora eling mbiyen janjine
    E
ora bakal ninggalke..

        Am
mending aku pasrah
G  F
aku pasrah
   G     C
mending aku pasrah..

Reff :
     -G/B  Am                  Dm
 ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
       G                   C    E
 opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Am                  Dm
 jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
          G                 C
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   E
 pepujaning ati
      Am
 kowe sing tak tresnani
             F     G      C
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

      -G/B  Am                 Dm
 (ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku)
        G                    C    E
 (opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..)
         Am                  Dm
 (jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji)
          G                C
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   E
 pepujaning ati
      Am
 kowe sing tak tresnani
             F     G     C 
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Outro : 
C F G C -G

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel