-->

SNSK Band - Kahanan Uripku

Chord SNSK Band - Kahanan Uripku || Kunci Gitar SNSK Band - Kahanan Uripku || Lirik Lagu SNSK Band - Kahanan Uripku
SNSK Band - Kahanan Uripku
SNSK Band - Kahanan Uripku
Intro : 
C G Am Em
F G Em Am
Dm G..

C       G
kahanan uripku
Am         Em
pancene koyo ngene
F       G
 melarat bondo
   Em   Am
ra duwe opo-opo
Dm          G
pinginku kowe nerimo..

C    G
ajur ati iki
Am           Em
tegane kowe ngelarani
F    G
 kowe lungo
      Em      Am
tanpo ninggalke tresno
Dm            G
kowe milih dalan liyo..

Reff :
 Em          A
  tulung rungokno opo
            Dm
 sing ning jero ati iki
          G
 kowe kudu ngerti..

 Em      A
  sak tenane atiku
        Dm
 isih tresno kowe
            G
 ora ono sing liyane
           C  G
 yo mung siji kowe..

Musik : 
F C F C
F G..

C    G
ajur ati iki
Am           Em
tegane kowe ngelarani
F    G
 kowe lungo
      Em     Am
tanpo ninggalke tresno
Dm          G
kowe milih dalan liyo..

Reff :
 Em         A
  tulung rungokno opo
            Dm
 sing ning jero ati iki
          G
 kowe kudu ngerti..

 Em      A
  sak tenane atiku
         Dm
 isih tresno kowe
           G
 ora ono sing liyane
              C   G   A
 yo mung siji kowe.. hoo.. ooo..

(Overtune)
 F#m        B
  tulung rungokno opo
             Em
 sing ning jero ati iki
          A
 kowe kudu ngerti..

 F#m     B
  sak tenane atiku
         Em
 isih tresno kowe
            A
 ora ono sing liyane
            D  A
 yo mung siji kowe..
            D
 yo mung dinggo kowe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel