-->

SlemanReceh - Udan Tangis

Chord SlemanReceh - Udan Tangis || Kunci Gitar SlemanReceh - Udan Tangis || Lirik Lagu SlemanReceh - Udan Tangis
SlemanReceh - Udan Tangis
SlemanReceh - Udan Tangis
(Intro) 
F Em Dm C
-G/B Am Em F Fm

  C
lewat tembang lagu..
       F
tak ungkapke rosoku
    G
sik wis kadung jeru..
   F  Fm C
mencinta...imu..

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso..
  F   Fm  C -G/B
sedih ning.. batinku..

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi..
        G
nanging iki wes udan
       F Fm C -G/B
mergo tangi...sanku..

(Chorus)
Am          F
katresnan.. sing tak jaluk..
G             C
 seko awakmu sing tetep ning atiku..
-G/B Am    F
 nanging opo.. iso aku..
G          C
 hapus cerito loroku..

  Am      Em
perih.. ning atiku.. hoo..
F              C
 yen kelingan janji manismu..
   Dm
ra nyono ra ngiro..
          Am
kabeh kok dadi kok ngene
      F    G
tak cobo.. nglaleke..
          C
nanging ra ono gantine..

(Int.) 
F G C Am
A Dm G C

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso..
  F   Fm   C
sedih ning.. batinku..

    Am
senadyan banyu langit
      F
mudun ning bumi..
        G
nanging iki wes udan
       F  Fm C
mergo tangi...sanku..

(Chorus)
Am          F
katresnan.. sing tak jaluk..
G            C
 seko awakmu sing tetep ning atiku..
  Am     F
nanging opo.. iso aku..
G          C
 hapus cerito loroku..

  Am       Em
perih.. ning atiku.. hoo..
F              C
 yen kelingan janji manismu..
   Dm
ra nyono ra ngiro..
          Am
kabeh kok dadi kok ngene
      F    G
tak cobo.. nglaleke..
           C
nanging ra ono gantine..

    F
yo wis cukup..
    G     C
semene.. maturnuwun..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel