f --> -->

Siska Amanda - Megat Tresno

Chord Siska Amanda - Megat Tresno || Kunci Gitar Siska Amanda - Megat Tresno || Lirik Lagu Siska Amanda - Megat Tresno
Siska Amanda - Megat Tresno
Siska Amanda - Megat Tresno
Intro : 
C G Am G
F Fm C..

C               F
 mendung tangise ning atiku
Dm           G
 ngelingake paras sliramu
Em              Am
 sing pernah ngelarani atiku
          F       G
sak senengmu.. sak penakmu..

C                F
 kowe sing pernah tak tresnani
Dm              G
 nanging tego blenjanji janji
Em        Am
 opo salah awakku iki
      F        G
sehingga.. engkau pergi..

Dm        Am
 sopo sing ora nelongso?
Dm         F         G
 janji setyo malah megat tresno..

Reff :
       C   G    Am G
 tak kuat.. kuatno atiku..
   F                G
 nahan loro lan ati kang nelongso
       C      G      Am G
 kroso nyesek.. ning jero dodo..
      F
 wong sing tak tresnani
   Em
 malah ninggal janji
   F        G      C
 yowis tak lalekno cidro iki..

Musik : 
G# A# D# -A# Cm..
Fm G C 
G# A# D# -A# Cm
Fm G..

C               F
 kowe sing pernah tak tresnani
Dm             G
 nanging tego blenjanji janji
Em        Am
 opo salah awakku iki
      F       G
sehingga.. engkau pergi..

Dm        Am
 sopo sing ora nelongso?
Dm         F         G
 janji setyo malah megat tresno..

Reff :
       C   G    Am G
 tak kuat.. kuatno atiku..
   F                G
 nahan loro lan ati kang nelongso
       C     G       Am G
 kroso nyesek.. ning jero dodo..
      F
 wong sing tak tresnani
   Em
 malah ninggal janji
   F        G      C  G
 yowis tak lalekno cidro iki..

       C   G    Am G
 tak kuat.. kuatno atiku..
   F                  G
 nahan loro lan ati kang nelongso
       C     G       Am G
 kroso nyesek.. ning jero dodo..
      F
 wong sing tak tresnani
   Em
 malah ninggal janji
   F        G      C
 yowis tak lalekno cidro iki..
   F        G      Em  A
 yowis tak lalekno cidro iki..
   Dm        G       C
 yowis tak ikhlasno cerito.. iki..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close