-->

Shinta Dhawiyan - Waduh Wenake

Chord Shinta Dhawiyan - Waduh Wenake || Kunci Gitar Shinta Dhawiyan - Waduh Wenake || Lirik Lagu Shinta Dhawiyan - Waduh Wenake
Shinta Dhawiyan - Waduh Wenake
Shinta Dhawiyan - Waduh Wenake
Intro : 
Am G Am..F G Am..
Am G Am..F G Am..
Am G Am..F G Am..

Am      G      Am
kowe sing paling tak sayang
        F  G    C
sebab kowe penuh perhatian
Dm
ora pernah ngelarani atiku
     F  G   Am  E
gawe adem ning pikiran..

Am    G       Am
sejuk atiku nyawang esemmu
      F        G      C
aku seneng kowe ngomong rindu aku
Dm
udan panas sore sore
    F  G     Am  E
aku lilo ngenteni kowe..

      Am G   Am
es cendol gulane batu
       G          Am  E
atiku digondol karo sliramu..

Reff :
         Am      Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G     C
 mengko sing dadi konco uripku
         Am      Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G       C
 mengko sing dadi konco turuku
  F          Dm
 urip bebrayan karo kowe
     E      Am  E
 ketoke waduh wenake..

Tab   : 
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am G-E
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am E-Dm
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am G-E-Am

Musik : 
        Am Dm G C
        Am Dm G Am E..

Am   G        Am
sejuk atiku nyawang esemmu
      F       G       C
aku seneng kowe ngomong rindu aku
Dm
udan panas sore sore
    F  G    Am  E
aku lilo ngenteni kowe..

      Am G   Am
es cendol gulane batu
       G          Am  E
atiku digondol karo sliramu..

Reff :
         Am       Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G      C
 mengko sing dadi konco uripku
         Am      Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G       C
 mengko sing dadi konco turuku
  F          Dm
 urip bebrayan karo kowe
     E      Am  E
 ketoke waduh wenake..

         Am       Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G      C
 mengko sing dadi konco uripku
         Am      Dm
 aku menghayal mugo sliramu
             G      C
 mengko sing dadi konco turuku
  F          Dm
 urip bebrayan karo kowe
     E      Am  E
 ketoke waduh wenake..

Tab   : 
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am G-E
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am E-Dm
        Am-Am-Am C-Dm
        Am-Am-Am G-E-Am

Outro : 
        Am Dm G C
        Am Dm G Am E..
        Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel