f --> -->

SEBATT's OFFICIAL - Tresno Seng Liyane

Chord SEBATT's OFFICIAL - Tresno Seng Liyane || Kunci Gitar SEBATT's OFFICIAL - Tresno Seng Liyane || Lirik Lagu SEBATT's OFFICIAL - Tresno Seng Liyane
SEBATT's OFFICIAL - Tresno Seng Liyane
SEBATT's OFFICIAL - Tresno Seng Liyane
(Intro) 
F G Em A F G C

    C           F
rabakal aku lali karo kowe..
   Dm           G
mbiyen tau mlaku bebarengan..
     Em          A
ning nyatane saiki kowe malah lungo
 Dm      G    C
aku wis ra biso opo opo..

  C              F
raguno ngulangi crito kabeh iki..
    G                C
yen pancen wis jodone bakal dadi siji
    Am     A     Dm
yen wis raiso ora sah dipekso..
  G              C
raguno ngulangi crito wingi..

(Chorus)
         F     G
ora nyongko.. ora ngiro..
              Em         A
kowe malah ngeboti tresno sing liyane
A       Dm       G
kurang sabar piye lehku njogo ati
      C
dinggo sliramu..

       F    G
ajur tenan.. roso iki..
         Em
tresno sing tak jogo
         Am
malah karo wong liyo
A     Dm        G
le mbayangke.. le ngrasakke
     C
nyesek akhire..

(Int.) 
F  G  Em  Am A Dm  G  C

        F
kabeh coro tak lakoni..
        C
nganti ora biso lali
        F
pancen iki wis dalane
       G
perpisahan karo kowe..

(Chorus)
         F    G
ora nyongko.. ora ngiro..
              Em         A
kowe malah ngeboti tresno sing liyane
A        Dm        G
kurang sabar piye lehku njogo ati
     C
dinggo sliramu..

       F    G
ajur tenan.. roso iki..
          Em
tresno sing tak jogo
        Am
malah karo wong liyo
A      Dm       G
le mbayangke.. le ngrasakke
      C
nyesek akhire..

         F    G
ora nyongko.. ora ngiro..
              Em         Am
kowe malah ngeboti tresno sing liyane
A       Dm       G
kurang sabar piye lehku njogo ati
      C
dinggo sliramu..

       F    G
ajur tenan.. roso iki..
         Em
tresno sing tak jogo
         Am
malah karo wong liyo
A     Dm       G
le mbayangke.. le ngrasakke
     C
nyesek akhire..

          F     G
le mbayangke.. le ngrasakke
        F   G  C F C
nyesek atine.. woo..o..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel