f --> -->

Salsa Billa - Ati Ati

Chord Salsa Billa - Ati Ati || Kunci Gitar Salsa Billa - Ati Ati || Lirik Lagu Salsa Billa - Ati Ati
Salsa Billa - Ati Ati
Salsa Billa - Ati Ati
(Intro) 
Am F G E F Dm E..
Am F G E F Dm E..

Am   G       Am
wis.. cukup mung semene..
        F     G    C
wis tak lakoni sak kuate ati..
     F      G
coba ku ungkap padamu
     Em     Am
tapi kau sinis padaku
      Dm     G        C
sadar ku pancen udu sinten sinten..

Am   G      Am
roso.. sayang sayange..
    F       G     C
ora kewales pas jeru jerune..
     F       G
berharap kau tuk mengerti
     Em     Am
tapi kau semakin benci
          Dm     G       C
mung sing tak suwun ojo sampek getun..

(Chorus)
    Am
ati ati sing ngati
    F     G
mengko malah dadi tresno
    E     F
tresno marang aku
        Dm     E
sing maune kok sepelekne

     Am
ati ati nong ati
       F        G
ra ngerti malah dadi jodo..
  E    F
jodo karo aku
        Dm       E
sing maune kok anggep musuh

(Int.) 
Am F G E F Dm E..
Am F G E F Dm E..
F G C Am
F G C

Am   G      Am
roso.. sayang sayange..
    F       G     C
ora kewales pas jeru jerune..
     F       G
berharap kau tuk mengerti
     Em     Am
tapi kau semakin benci
          Dm      G      C
mung sing tak suwun ojo sampek getun..

(Chorus)
    Am
ati ati sing ngati
    F     G
mengko malah dadi tresno
    E     F
tresno marang aku
        Dm    E
sing maune kok sepelekne

     Am
ati ati nong ati
       F        G
ra ngerti malah dadi jodo..
  E   F
jodo karo aku
        Dm      E
sing maune kok anggep musuh..

    Am
ati ati sing ngati
    F     G
mengko malah dadi tresno
    E     F
tresno marang aku
        Dm     E
sing maune kok sepelekne

     Am
ati ati nong ati
       F        G
ra ngerti malah dadi jodo..
  E    F
jodo karo aku
        Dm       E
sing maune kok anggep musuh..

(Outro) 
Am F G E F Dm E..
Am F G E F Dm E.. Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close