-->

Safira Inema - Wes Suwe

Chord Safira Inema - Wes Suwe || Kunci Gitar Safira Inema - Wes Suwe || Lirik Lagu Safira Inema - Wes Suwe
Safira Inema - Wes Suwe
Safira Inema - Wes Suwe
Intro : 
F G Am
F G Am
F G Am
F  E..

      Am              Dm
wes suwe.. aku lan sliramu pisahan
   G            Am   E
atiku.. isih tansah kelingan..
      Am          Dm
wes suwe.. aku tanpo sliramu
    G                 Am
rasane.. atiku durung lilo kelangan..

Int. 
F G Am
F  E..

      Am                Dm
wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu
        G                   Am   E
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
       Am                 Dm
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu
    G               Am
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

Int. 
Dm  Am  Dm  Am  E Am..

Reff :
 Am
 loro senajan loro..
 Dm
 tatu senajan tatu
     G
 tak kuat-kuatne atiku
    E
 nompo lakon katresnanku..

 Am
 nyongko aku ra nyongko..
 Dm
 ngiro aku ra ngiro
 G
 tego gawe susahku
    E      Am
 sliramu ninggal aku..

Musik : 
Dm  Am  Dm  Am  E Am..

      Am                Dm
wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu
        G                  Am   E
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
       Am                  Dm
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu
    G                Am
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

Int. 
Dm  Am  Dm  Am  E Am..

Reff :
 Am
 loro senajan loro..
 Dm
 tatu senajan tatu
     G
 tak kuat-kuatne atiku
    E
 nompo lakon katresnanku..

 Am
 nyongko aku ra nyongko..
 Dm
 ngiro aku ra ngiro
 G
 tego gawe susahku
    E      Am
 sliramu ninggal aku..

 Am
 loro senajan loro..
 Dm
 tatu senajan tatu
     G
 tak kuat-kuatne atiku
    E
 nompo lakon katresnanku..

 Am
 nyongko aku ra nyongko..
 Dm
 ngiro aku ra ngiro
 G
 tego gawe susahku
    E      Am
 sliramu ninggal aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel