f --> -->

Safira Inema - Ra Ono Artine

Chord Safira Inema - Ra Ono Artine || Kunci Gitar Safira Inema - Ra Ono Artine || Lirik Lagu Safira Inema - Ra Ono Artine
Safira Inema - Ra Ono Artine
Safira Inema - Ra Ono Artine
Intro : 
C Em Am Em
F C Dm G C

    C
wis jeru tresno iki njero dodoku
       A            Dm
tak pasrahke kabeh kanggo awakmu..
        Fm              C
nanging saiki mbok sio-sio tresnoku
Am      Dm        
kurang opo jane aku..
       G           C
piye maneh.. mbuktekke sayangku..

  C
nelongso ati iki nandang kahanan
    A               Dm
amergo tulus tresnoku gawe dolanan..
   Fm             C
saiki kowe wis ra ono perhatian
            Dm
yen wis ono mbok sayang..
           G            C
yo wis tak ngalah.. mending kelangan..

Reff :
        F
 yen pancen kowe
        G
 milih dalanmu dewe
            C
 yo wis ra tak gandoli
        Em   Am
 tak ikhlasne ning ati
        A      Dm
 mugo kowe nemu sing mbok goleki
     G
 aku ngalah yen kanggomu
         C
 wis ra ono arti..

        F
 yen pancen ono
          G
 luwih apik kanggomu
             C
 yo wis ben tak ikhlasno
        Em   Am
 nadyan perih ning dodo
          A        Dm
 mugo langgeng karo sing mbok goleki
     G
 aku lilo tak sadari
          C
 aku wis ra ono arti..

Musik : 
F G C-Em Am A
Dm G C

  C
nelongso ati iki nandang kahanan
 A                 Dm
amergo tulus tresnoku gawe dolanan..
   Fm             C
saiki kowe wis ra ono perhatian
          Dm
yen wis ono mbok sayang..
           G           C
yo wis tak ngalah.. mending kelangan..

Reff :
       F
 yen pancen kowe
        G
 milih dalanmu dewe
           C
 yo wis ra tak gandoli
        Em   Am
 tak ikhlasne ning ati
        A     Dm
 mugo kowe nemu sing mbok goleki
     G
 aku ngalah yen kanggomu
         C
 wis ra ono arti..

       F
 yen pancen ono
            G
 luwih apik kanggomu
             C
 yo wis ben tak ikhlasno
        Em    Am
 nadyan perih ning dodo
          A      Dm
 mugo langgeng karo sing mbok goleki
     G
 aku lilo tak sadari
          C
 aku wis ra ono arti..
          A       Dm
 mugo langgeng karo sing mbok goleki
     G
 aku lilo tak sadari
         C
 aku wis ra ono arti..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel