-->

Safira Inema - Ora Kudu Nduweni

Chord Safira Inema - Ora Kudu Nduweni || Kunci Gitar Safira Inema - Ora Kudu Nduweni || Lirik Lagu Safira Inema - Ora Kudu Nduweni
Safira Inema - Ora Kudu Nduweni
Safira Inema - Ora Kudu Nduweni
C         G       Am     Em
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
F          C      Dm     G
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
C       G     Am     Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F      C
mergo wongtuamu
    Dm     G      C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

(Intro) 
C G Am Em F C Dm G C

    C             Em
tak cubo.. nglalekke sliramu..
      F           G
sing ono.. ning njero atiku..
    C          Em
tak roso.. uwes ora biso..
      F             G
jenengmu.. wes mancep ning dodo..

     Am             Em
sak iki.. wes duwek'e wong liyo..
    F           G
aku mung.. kari biso nerimo..
     Am       Em
dungoku.. mugo urip mulyo..
    F          G
senadyan.. abot tak roso..

(Chorus)
C          G      Am     Em
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
F          C      Dm     G
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
C      G     Am     Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F     C
mergo wongtuamu
    Dm    G      C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

(Int.) 
C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F C Dm G

      F             G
jenengmu.. wes mancep ning dodo..

     Am             Em
sak iki.. wes duwek'e wong liyo..
    F           G
aku mung.. kari biso nerimo..
     Am      Em
dungoku.. mugo urip mulyo..
    F         G
senadyan.. abot tak roso..

(Chorus)
C          G      Am     Em
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
F          C      Dm     G
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
C      G     Am     Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F      C
mergo wongtuamu
    Dm     G      C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

C          G      Am     Em
yen pancen tresno.. ora kudu nduweni..
F          C      Dm     G
wes tak ikhlasno.. senadyan loro ati..
C      G     Am     Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F     C
mergo wongtuamu
    Dm    G       C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel