Safira Inema - Menggok Haluan

Chord Safira Inema - Menggok Haluan || Kunci Gitar Safira Inema - Menggok Haluan || Lirik Lagu Safira Inema - Menggok Haluan
Safira Inema - Menggok Haluan
Safira Inema - Menggok Haluan
Am
wis kadung tahun tahunan
               F
menjalin suatu hubungan 
               G
begitu sangat mudahnya
               Am
kowe kok menggok haluan..

                Am
wis kadung tahun tahunan
                 F
tresno sing suwi tak bangun
                   G
mendadak aku mbok gawe bingung
                 Am
krono kowe sing gawe wurung..

Intro : 
Am F G Am
Am F G Am

                     Am
kok yo gampang ngomongne bubar
           Dm
sak enake karepe dewe
             Dm
opo ora mbok pikir, kowe kuwi lan aku
      Am
wis suwe tunangan
       G
dasar emang keterlaluhan
        C
cintaku engkau remehkan
       E  Am
ngenes atiku..

Reff :
                Am
 wis kadung tahun tahunan
               F
 menjalin suatu hubungan 
               G
 begitu sangat mudahnya
                Am
 kowe kok menggok haluan..

                Am
 wis kadung tahun tahunan
                   F
 tresno sing suwi tak bangun
                     G
 mendadak aku mbok gawe bingung
                   Am
 krono kowe sing gawe wurung..

              Dm    Am
 pancen mbok sejo gawe ukoro 
          G   F      Am
 mangkel atiku.. dengan dirimu..

Musik : 
Am..
Am F G Am
Am F G Am

                     Am
kok yo gampang ngomongne bubar
            Dm
sak enake karepe dewe
             Dm
opo ora mbok pikir, kowe kuwi lan aku
       Am
wis suwe tunangan
       G
dasar emang keterlaluhan
        C
cintaku engkau remehkan
      E  Am
ngenes atiku..

Reff :
                 Am
 wis kadung tahun tahunan
                F
 menjalin suatu hubungan 
               G
 begitu sangat mudahnya
                Am
 kowe kok menggok haluan..

                 Am
 wis kadung tahun tahunan
                    F
 tresno sing suwi tak bangun
                     G
 mendadak aku mbok gawe bingung
                   Am
 krono kowe sing gawe wurung..

              Dm    Am
 pancen mbok sejo gawe ukoro 
          G  F       Am
 mangkel atiku.. dengan dirimu..
          G  F       Am
 mangkel atiku.. dengan dirimu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel