f --> -->

ROOSTERBAND - Aku Ikhlas

Chord ROOSTERBAND - Aku Ikhlas || Kunci Gitar ROOSTERBAND - Aku Ikhlas || Lirik Lagu ROOSTERBAND - Aku Ikhlas
ROOSTERBAND - Aku Ikhlas
ROOSTERBAND - Aku Ikhlas
Intro : 
C..
F G Em Am
Dm G C..

  C          G
matur nuwun.. wis tau ngancani
        F    G       C
nanging saiki.. kowe mblenjani
 C         G
aku eling.. lehmu nglarani
  F            G        C
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Am   Em    F    C
 yowis rapopo.. atiku loro
Am  Em
 yowis rapopo..
  F            G
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 F   G       Em       Am
  aku wis lilo.. yen kowe ngliyo
 Dm     G         C
  tak dongakno kowe.. tambah bahagio
 F   G     Em       Am
  aku rapopo.. yen kowe ngliyo
  Dm              G        C
 aku ikhlas.. ngampet loro neng dodo..

Musik : 
Am Em F C
Am Em F..G..

 C        G
aku eling.. lehmu nglarani
  F            G        C
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Am   Em     F    C
 yowis rapopo.. atiku loro
Am   Em
 yowis rapopo..
  F            G
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 F  G       Em       Am
  aku wis lilo.. yen kowe ngliyo
 Dm     G         C
  tak dongakno kowe.. tambah bahagio
 F  G     Em       Am
  aku rapopo.. yen kowe ngliyo
  Dm            G        C
 aku ikhlas.. ngampet loro neng dodo..

 F     G      Em       Am
  (kowe kudu lilo.. yen aku ngliyo)
 Dm       G        C
  (tak dongakno kowe.. tambah bahagio)
 F     G      Em      Am
  (kowe kudu nrimo.. yen aku lungo)
    Dm        G       C
 (kudu ikhlas aku karo wong liyo..)

 F  G        Em      Am
  aku wis lilo.. yen kowe ngliyo
 Dm      G        C
  tak dongakno kowe.. tambah bahagio
 F  G     Em       Am
  aku rapopo.. yen kowe ngliyo
  Dm             G       C
 aku ikhlas.. ngampet loro neng dodo..
  F           G       C  
 aku ikhlas.. kowe karo wong liyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel