f --> -->

Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas)

Chord Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas) || Kunci Gitar Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas) || Lirik Lagu Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas)
Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas)
Retha Wantoro - Awu Awu (Jalur Bebas)
Intro : 
C Em F G
C Em F G C

C              Dm
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
G                   C
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
Em               Am
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        D             G
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

C                     Dm
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
G                  C
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
Em             Am
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        D             G
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        C          Em
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         F               G
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       C            Em
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          F                      G
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 Em                   Am
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     F    G         C
 padangono atiku sing peteng iki..

Musik : 
C Em F G
C Em F G C

C              Dm
remuk ati iki.. yen kelingan neng kowe..
G                  C
sing tak tresnani.. jebule malah ngapusi..
Em              Am
jarene mung aku.. sing ono neng atimu..
        D            G
neng nyatane.. kowe mung awu awu..

C                     Dm
tresno sing tak jogo.. saiki wis ora guno..
G                 C
kowe wis cidro.. kepencut karo wong liyo..
Em             Am
netes eluh iki.. gawe teles neng pipi..
        D             G
neng nyatane.. kowe wis ra peduli..

Reff :
        C          Em
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         F               G
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       C           Em
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          F                      G
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

        C          Em
 manise janjimu.. manis koyo esemmu..
         F                G
 neng buktine.. rasane kok koyo peru..
       C            Em
 opo kurang sayang.. opo kurang tresno
          F                       G
 kowe wis ngilang.. ninggal brenyeh neng dodo..

 Em                    Am
 dimar kurung sing cemantol.. neng njero ati
     F    G         C
 padangono atiku sing peteng iki..
     F    G         C
 padangono atiku sing peteng iki..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel