f --> -->

Ratna Antika - Korban HP

Chord Ratna Antika - Korban HP || Kunci Gitar Ratna Antika - Korban HP || Lirik Lagu Ratna Antika - Korban HP
Ratna Antika - Korban HP
Ratna Antika - Korban HP
Intro : 
C G Am G
F Em Dm G
C G Am G
F Em Dm G
 
C          Am
 bingung roso atiku
             G
saben nyanding sliramu
     C
sirahku ngelu..

C          Am
 luweh penting HPmu
            G
timbang karo tresnomu
              C
waduhh.. mumet sirahku..

      C   Em
najan lungo sedino
          F
aku ra pamit kowe
            G
ra bakal takon kabare..

C          Em
 nanging semenit wae
          F   
kowe ra nyekel HP
           G
sirahmu tukul sungune..

Reff :
 C         Am
  onlinemu karo sopo
           F
 storymu kanggo sopo
            G
 mestine ono uwong liyo..

 C         Am
  ngakumu kowe setiyo
             F
 jare ra ono wong liyo
           G
 jebule kowe kok boyo..
        C   G
 kok koyo ulooo..

Musik : 
C G Am G
F Em Dm G
C G Am G
F Em Dm G

      C   Em
najan lungo sedino
         F
aku ra pamit kowe
           G
ra bakal takon kabare..

C          Em
 nanging semenit wae
          F   
kowe ra nyekel HP
           G
sirahmu tukul sungune..

Reff :
 C         Am
  onlinemu karo sopo
            F
 storymu kanggo sopo
            G
 mestine ono uwong liyo..

 C         Am
  ngakumu kowe setiyo
             F
 jare ra ono wong liyo
           G
 jebule kowe kok boyo..
       C
 kok koyo ulooo..
 G     C
  kowe kok boyo..
 G     C
  kok koyo ulooo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel