f --> -->

Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku

Chord Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku || Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku || Lirik Lagu Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku
Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku
Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku
(Intro) 
C Em Am
Dm C#m F G
Em A Dm G

C       Em       Am
ra tau tak angen duweni kowe..
Dm          C#m      G
tombo sing mbok angen lalekno dekne
           Em
sing mbok perjuangno..
             A
nanging.. lungo karo wong liyo
     Dm          G
lilakno.. percoyo ning aku..

C       Em          Am
ra tau tak angen ku nyanding kowe
Dm          C#m      G
tombo sing mbok angen lalekno dekne
           Em
sing mbok perjuangno..
          A
nanging.. kabeh sio sio
     Dm        G
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

(Chorus)
F          Em
 nyandingo ning aku..
   Am  Dm
percoyo atiku..
    G            C       C Dm
aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
 Em  F            Em
wis.. cukup ikhlasno ono aku..
     Am    Dm
sing dadi tombo atimu
     F     G      F
sing tau catu karo mantanmu..

(Int.) 
F  E Am Dm G C

C       Em      Am
ra tau tak angen duweni kowe..
Dm          C#m       G
tombo sing mbok angen lalekno dekne
            Em
sing mbok perjuangno..
  E     A
nanging.. kabeh sio sio
     Dm        G
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

(Chorus)
F         Em
 nyandingo ning aku..
   Am  Dm
percoyo atiku..
    G           C
aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
    F           Em
wis cukup ikhlasno ono aku..
     Am    Dm
sing dadi tombo atimu..
     F     G      C  A
sing tau catu karo mantanmu..

(Chorus) (Overtone)
G        F#m
 nyandingo ning aku..
   Bm  Em
percoyo atiku..
    A          D
aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
    G           F#m
wis cukup ikhlasno ono aku..
     Bm    Em
sing dadi tombo atimu..
     G    A      D
sing tau catu karo mantanmu..
     G    A      Bm   A
sing tau catu karo mantanmu..uuu..
  G
sepisan maneh..
  A         D
huu.. percoyo neng aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close