f --> -->

Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut

Chord Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut || Kunci Gitar Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut || Lirik Lagu Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut
Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut
Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut
Intro : 
C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C..

           F         G
aku sing salah.. ningarepanmu
          C
ratau mbok anggep
           Am
kabeh pengorbananku
      Dm
yowes ora masalah
             G
nek cen kowe pingin bubrah
      C
oke kita pisah..

      F
ratak gondeli..
            G
nek kowe pingin pergi
      C
ora tak tangisi
          Am
kowe mblenjani janji
         Dm
ningkene ayem tentrem
         G
uripku tak gawe seneng
          C
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     C     G
 ora tak pikir jeru
       Am     G
 ning ati tetep ngguyu
        F  C
 blas raono kuciwo
         Dm       G
 senajan mbok tinggal lungo..

     C     G
 ora tak gawe susah
       Am    G
 ning ati tetep bungah
     F     C
 ora bakal nelongso
     Dm     G    C
 kelangan kowe aku ora popo..

Musik : 
C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C..

           F        G
aku sing salah.. ningarepanmu
          C
ratau mbok anggep
            Am
kabeh pengorbananku
       Dm
yowes ora masalah
             G
nek cen kowe pingin bubrah
       C
oke kita pisah..

       F
ratak gondeli..
           G
nek kowe pingin pergi
       C
ora tak tangisi
           Am
kowe mblenjani janji
       Dm
ningkene ayem tentrem
         G
uripku tak gawe seneng
          C
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     C      G
 ora tak pikir jeru
       Am      G
 ning ati tetep ngguyu
        F   C
 blas raono kuciwo
         Dm       G
 senajan mbok tinggal lungo..

     C     G
 ora tak gawe susah
       Am    G
 ning ati tetep bungah
     F      C
 ora bakal nelongso
     Dm      G    C
 kelangan kowe aku ora popo..

     C      G
 ora tak pikir jeru
       Am     G
 ning ati tetep ngguyu
        F   C
 blas raono kuciwo
         Dm       G
 senajan mbok tinggal lungo..

     C     G
 ora tak gawe susah
       Am    G
 ning ati tetep bungah
     F     C
 ora bakal nelongso
     Dm     G     C
 kelangan kowe aku ora popo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close